Selecteer een pagina

Vorige maand publiceerde adviseur Reindert Doorn het veelgelezen blog “Zes praktische zaken die elk kantoor binnenkort moet regelen”. Hoewel er veel geschreven en gesproken wordt over disruptieve en lange termijn IT-ontwikkelingen, zijn de meeste accountantskantoren druk met de praktijk van alledag. Bijvoorbeeld met deze zes actualiteiten. Of met de inzet van online samenwerken binnen het kantoor en met klanten. Reden voor adviesbureau DOCCO om op de Accountancy Expo op 18 juni in Rosmalen ronde tafelgesprekken te organiseren over actuele IT-vraagstukken.

DOCCO merkt dat steeds meer accountants- en administratiekantoren elkaar periodiek opzoeken om hun ervaringen uit te wisselen rond de kantoorautomatisering. Bijvoorbeeld gezamenlijk optrekken om wensen richting leveranciers te bundelen of om te leren van elkaar over de aanpak van IT-transities. Het sparren over deze onderwerpen is enorm waardevol. Het geeft de nodige bagage om IT succesvoller in te zetten.

In de dagelijkse praktijk koppelt DOCCO kantoren regelmatig aan elkaar als er dezelfde casuïstiek speelt. Op de Accountancy Expo biedt de stand van DOCCO met een ronde tafel een uitvalsbasis om over actuele thema’s in gesprek te gaan en elkaar op te zoeken.

Ronde tafel: uitwisseling en advies
Of je nu vennoot bent of IT-manager, je bent van harte welkom om mee te praten: kom langs en schuif aan! Doorlopend worden er aan tafel actuele onderwerpen besproken. Verschillende adviseurs en experts van DOCCO schuiven aan om mee te denken en advies te geven. Deze onderwerpen komen bijvoorbeeld aan bod:

  • AVG één jaar na dato: waar staan we, wat is er gebeurd en wat kunnen we nog verwachten? [+/- 12:30]
  • Samenwerken 2.0 binnen je kantoor met behulp van Microsoft Teams! [+/- 13:30]
  • Weerstanden bij IT-veranderingen: hoe gaan we daar mee om? [+/- 14:15]                      
  • SBR Jaarrekening met één druk op de knop aanleveren aan banken’ [+/- 15:00]
  • Aan de slag met dashboardingsoftware: hoe pak je dit aan? [+/-15:45]

Tussendoor kun je natuurlijk ook in gesprek gaan over je eigen casuïstiek, even zitten in de lounge of in gesprek met het team van DOCCO. Het team is ook vaardig in heel veel softwaretoepassingen en kan je op weg helpen met onder andere Unit4, MLE, Caseware, AFAS Software, AuditCase, Visionplanner, PinkWeb en Exact.

 

Over de Accountancy Expo

Accountancy Expo is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend! Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie en kennis over de beschikbare software, systemen en tools voor jouw vakgebied of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen. Dit jaar zijn er bijna 100 exposanten en staat de dag in het teken van bijzondere releases en primeurs. Een scala aan sprekers geven de dag extra cachet.

Kom je dinsdag 18 juni ook naar Accountancy Expo 2019? Als relatie van DOCCO kun je je aanmelden met de code DOC2019 voor een gratis entreekaart. Je vindt DOCCO en de ronde tafel op spot 54. Hier meld je je aan.