0318-830376 info@docco.nl

Het tijdperk van periodeuitwisselingen en back-ups heen-en-weer sturen ligt gelukkig achter ons! U werkt met uw klanten samen in dezelfde administratie, online. Voor de klant een prettig idee dat er vroegtijdig bijgestuurd wordt. Alleen, wat doet u met uw ‘offline’ klanten? Verliest u ze niet uit het oog? Kijkt u even mee.

DOCCO IT & VerandermanagementOm ons heen zien we veel kantoren gebruik maken van cloudsoftware, waarbij de klant doorgaans zelf boekt en de accountant (periodiek) controleert. Toch is er een grote groep die de overstap naar online nog niet heeft gemaakt of nog niet heeft kunnen maken, maar waar wel vragen spelen en kansen liggen voor begeleiding en advies.

Diverse tools bieden de mogelijkheid om mee te kijken met uw klant, wanneer de administratie door de klant zelf wordt geboekt. Een veelgebruikte applicatie voor ondersteuning op afstand is TeamViewer. Hiermee is elk scherm ter wereld, van Windows tot Mac en zelfs mobile devices, over te nemen. Zo kijkt u even mee met uw klant!

De tool is privé gratis te gebruiken. Zakelijk is een betaalde licentie vereist (vanaf 500 euro excl. BTW/bron: teamviewer.com, 28-9-2015)). Hiermee kunt u de tool volledig in uw eigen huisstijl aanbieden. Wel zo netjes!

“Mijn accountant logt één keer per kwartaal in en dan lopen we samen de administratie door. Hij vindt altijd wel iets! En voor dat advies betaal ik graag.”

 

 

Share This