0318-830376 info@docco.nl

ictvakantieDe zomervakantie breekt bijna aan. Voor menig accountant een beetje rust na een veelal druk eerste half jaar. Doorgaans ook de periode waarin juist IT-projecten uitgevoerd of voorbereid worden. De impact van changes, updates en nieuwe releases is met een beperkte kantoorpopulatie kleiner. Heeft u voldoende slagkracht op uw IT-afdeling om deze zomer de noodzakelijke en gewenste projecten ten uitvoer te brengen? Of heeft u juist te weinig slagkracht en kan uw IT-beheerder eigenlijk niet op vakantie vanwege continuïteitszorgen?

DOCCO kan u ondersteunen met tijdelijke inzet (interim) rond ICT-(infra)beheer, applicaties en projecten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Anderzijds kan een rustige periode ook weer een goed moment voor reflectie zijn. Met alle aanstaande ontwikkelingen en verplichtstellingen op ICT-gebied is het wellicht goed om uw ICT-strategie eens te herijken. DOCCO kan u hierbij begeleiden en met een gezamenlijk traject formuleren  we voor uw ICT-omgeving een passende strategie met plan van aanpak.

Share This