0318-830376 info@docco.nl

In het najaar verzorgen we een aantal boeiende sessies! Kom en ontdek de toegevoegde waarde van DOCCO.

 

SRA cursus: Meer efficiency door IT procesoptimalisatie (9 PE) 

Inrichten van een efficiënte én klantgerichte kantoororganisatie met maximaal gebruik van IT. Leer tijdens deze cursus hoe efficiency, klantgerichtheid en IT samengaan en hoe u dit vertaalt naar een concreet plan voor úw kantoororganisatie.

sraU heeft als kantoor keuzes gemaakt en uw strategie voor de komende jaren vastgesteld. Wat betekent dit voor de inrichting van uw kantoororganisatie? Hoe neemt u afdelingen, management en medewerkers effectief hierin mee? En hoe werkt u slimmer samen met uw klanten? Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met uw eigen strategisch plan als uitgangspunt en leert u met een stappenplan uw kantoor aan te passen naar een klantgerichte en efficiënte organisatie. Hoe behaalt u met uw nieuwe kantoororganisatie maximaal rendement én klanttevredenheid? U schrijft met uw eigen strategische uitgangspunten een plan van aanpak om processen en IT optimaal in te richten.

De SRA cursus omvat een dag inclusief avond op 13 november in Maarsbergen. Meer informatie en inschrijven

 

TUACC Workshop: Succesvolle IT? Neem uw mensen mee!

tuacc_twittericonHet TUACC innovatielab organiseert in 2014 een reeks inspirerende workshops. Zowel de bekende Tuacc aanjagers als experts op innovatieve onderwerpen werken hieraan mee, zo ook DOCCO. Uit onderzoek naar de kwaliteit van ICT en de rol van menselijke en organisatorische factoren blijkt dat 80 a 90 procent van de ICT investeringen hun doelen niet behalen; de oorzaken hiervan zijn zelden technisch van aard. De meeste IT-investeringen hebben een te grote nadruk op techniek en te weinig aandacht voor de eindgebruikers. In twee sessies gaan we dieper in op het belang van verandermanagement ten behoeve van uw IT projecten. We zorgen met u voor een doeltreffende mix tussen implementatie én acceptatie!

De TUACC workshop omvat twee avonden op 12 en 26 november in Hilversum. Meer informatie en inschrijven

 

 

Share This