0318-830376 info@docco.nl

Je hebt nét je eindejaars-/beoordelingsgesprek achter de rug. Het moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Je denkt na over je eigen ontwikkeling en wellicht krijg je ruimte voor een training of opleiding in het nieuwe jaar. Maar, wat kies je? En... in welke richting moet je je ontwikkelen nu de toekomst van het vak zo vaak ter discussie staat als gevolg van automatisering? Innovatie- en adviesbureau DOCCO startte in 2016 met de Accountancy Bootcamp. Een intensief driedaags trainingsprogramma gericht op high potentials ingezet op toekomstgerichte vaardigheden.  Een overweging waard om komend jaar op je wensenlijstje  te zetten!

Ondernemerschap, leiderschap, verandermanagement, commerciële vaardigheden en bovenal een kijkje naar je persoonlijke drijfveren en gedragsstijlen. Het programma van de bootcamp vormde tijdens de eerste editie in oktober 2016 een aaneenrijging van programmaonderdelen, vaktechniek uitgezonderd. “Juist de IT- en softskils zijn essentieel richting de toekomst. Er is veel behoefte aan, maar niet iedereen heeft de potentie”, aldus de organisator DOCCO. Ze beschouwden het opleidingsaanbod te beperkt en zijn zelf aan de slag gegaan om een programma vorm te geven. De deelnemers gaan hierin actief aan de slag met een basisplan voor hun kantoor en een persoonlijk ontwikkelplan onder begeleiding van ervaren coaches. De reacties waren lovend.

Deelnemers 2016: 100% aanbevolen!

Het resulteerde in prachtige ervaringen en mooie persoonlijke leercurves. Onlangs was de terugkomdag waarin een van de deelnemers verwoordde “het was een onvergetelijke ervaring en heeft me inhoudelijk en persoonlijk een boost gegeven”. Reden te meer voor de organisator om in 2017 een vervolg te geven: in oktober 2017 wordt een nieuwe editie verzorgt in Boshotel Overberg op de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast wordt de Bootcamp ook met een aangepast programma aangeboden voor NOAB-kantoren en is de organisatie bezig met een Bootcamp in België. De toenemende belangstelling is goed verklaarbaar gezien de marktontwikkelingen. Kantoren zijn dringend opzoek naar medewerkers met een breed pallet aan communicatieve en commerciële vaardigheden.

Als je op zoek bent naar een bijzonder trainingsprogramma die je inhoudelijk en persoonlijk gaat uitdagen en toerusten voor de toekomst: meld je dan aan voor de Accountancy Bootcamp (16 PE).

 

Share This