0318-830376 info@docco.nl

Visionplanner consultancy

Maak je als accountantskantoor of administratiekantoor gebruik van Visionplanner, maar ontbreekt de tijd of know-how om alles uit de software te halen? Bijvoorbeeld het inrichten van standaard dashboards die te gebruiken zijn voor de meeste klanten of juist dashboards die ingaan op specifieke wensen van je klant?

Voor zowel de basishandelingen binnen Visionplanner als het opzetten van consolidaties ben je bij DOCCO aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor DOCCO?

We hebben veel ervaring bij het gebruik van Visionplanner, zowel uit de praktijk als bij andere kantoren. We weten wat wel en niet goed werkt en kunnen je daarom als geen ander begeleiden in het proces om de software optimaal in te richten. We begrijpen de cijfers en denken graag met je mee over hoe je deze het beste kan presenteren zodat ze voor jou en je klanten gaan leven.

We kijken ook verder dan Visionplanner alleen. Misschien is er wel behoefte aan het optimaliseren van andere werkprocessen binnen het kantoor waardoor de gehele kantooromgeving efficiënter en toekomstbestendiger wordt!

Ook meer uit Visionplanner halen?

Laten we eens van gedachten wisselen en kijken waar kansen liggen. Ondersteuning kan zowel kortlopend, op projectbasis of als interim projectleider.

Neem contact op met Tina, zij komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Tina

Tina

Visionplanner Expert bij DOCCO

Neem gerust contact op als je meer wilt weten of gewoon een vraag hebt!

tina@docco.nl

Share This