0318-830376 info@docco.nl

 

Vacature IT Adviseur Accountancy

zie ook: Werken bij DOCCO

Vanwege de snelle groei van ons klantbestand zijn we op zoek naar een allround adviseur om accountantskantoren te begeleiden bij het optimaal inzetten van IT. Wij begeleiden grote en kleine administratie- en accountantskantoren, geven PE-trainingen en zijn inhoudelijk kennispartner voor softwareleveranciers en brancheorganisaties. De adviseursrol houdt in dat je hier een mooie rol in krijgt. Je vindt het leuk om vennoten(teams) te adviseren, kantoren te helpen met hun IT-strategie en operationele piketpalen uit te zetten om kantoren stapsgewijs vooruit te helpen. Als adviseur heb je daarbij met regelmaat ook de rol van projectleider bij grote kantoortransities. Durf jij dat aan?

We zijn op zoek naar een kandidaat die ook commercieel vaardig is. Hij of zij kan een belangrijke bijdrage leveren aan het omzetten van de grote hoeveelheid leads. Wekelijks melden nieuwe accountantskantoren zich bij ons voor begeleiding. Je gaat bij deze kantoren langs (new business) en brengt voorstellen uit voor begeleiding. Je bent daarbij ook in staat om je eigen klantportefeuille op een plezierige wijze te onderhouden (relatiebeheer).

Vind jij het leuk om in een groeiende en toonaangevende club mee te draaien en aan hele bijzondere projecten mee te mogen werken? En vind je net als wij het superbelangrijk dat we aandacht besteden aan de menskant van projecten? Dus de mens en de organisatie? Help accountantskantoren met innoveren! Onze klanten vinden jouw mening van belang!

Herken jij je in deze karakteristieken?

Jij bent…

 • Iemand die goede ideeën heeft over hoe processen in een accountantskantoor verbeterd kunnen worden
 • Een gids t.o.v. de vennoten bij onze klanten
 • In staat om een eigen klantgroep onder je hoede te nemen en hierin zelfstandig te kunnen werken
 • Een generalist en werkt onafhankelijk van leveranciers
 • Taakgedreven in de uitvoering
 • Positief ingesteld en enthousiast

 

Voor deze functie is het vereist dat je een HBO/WO- werk-/denkniveau hebt, minimaal 3 jaar werkervaring hebt met/binnen accountantskantoren. Kennis van verandermanagement is een pré, maar geen vereiste.

Wat we van je verwachten

Als ervaren adviseur werk je mee aan allerlei opdrachten, zoals:

 • Interim (project) begeleiding/advies bij belangrijke ICT-trajecten
 • Adviesgesprekken en workshops bij accountantskantoren over IT-strategie en procesoptimalisatie
 • Begeleiden van uitbestedings-selectietrajecten
 • Aanschuiven als extern adviseur bij ICT-commissies
 • Geven van trainingen en opstellen van publicaties over brancheontwikkelingen
 • Bijhouden van contacten met leveranciers in de branche
 • Het proactief onderhouden van prospect- en klantencontact
 • We werken aan diverse unieke projecten, waar we je graag in vertrouwen meer over vertellen

Wat kunnen wij je bieden?

Allereerst is het een superleuke functie waar je in kunt groeien. DOCCO is een groeiende beweging met vakspecialisten en professionals. Binnen je eigen taakgebied krijg je alle ruimte om zelf invulling te geven aan je rol. Zoveel vrijheid krijg je lang niet overal. Wij werken op basis van vertrouwen, niet op basis van controle. Daarbij hechten wij veel waarde aan je privé situatie. Dat gaat bij ons vóór werk. In het team kijken we naar elkaar om en zorgen we voor elkaar.

DOCCO is een jonge, ambiteuze en gedreven club. Wij houden ervan om buiten de gebaande paden te wandelen. We hebben daarnaast een modern (papierloos) kantoor, leuke espressobar en werken we met handige tools. Vaste werkplekken kennen we niet. Een projecttafel, BYOD, wifi en heerlijke koffie en thee zijn voor ons voldoende.

We zoeken iemand voor min. 32 uur per week.

Je kunt per direct starten als je wil/kan. Qua beloning moet je voor deze functie denken aan maximaal 5000 euro bij fulltime dienstbetrekking, vakantiegeld, een lease auto naar keuze, een zeer ruime verlofregeling. Uiteraard met laptop, onbeperkt mobiel abonnement en mooie iPhone van de zaak.

Wat beweegt jou? Zullen we koffiedrinken?

Stuur je reactie naar mirjam@docco.nl. Dat mag in de vorm zoals je dat zelf wilt. Een assessment/persoonlijkheidstest maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

 

 

Ontdek wie we zijn

In het eenmalig uitgebrachte DOCCO-magazine lees je het eerlijke verhaal.
Mirjam van Wolde

Mirjam van Wolde

Manager Operations bij DOCCO

Neem contact op met Mirjam als je meer wil weten of geïnteresseerd bent!

mirjam@docco.nl

Share This