0318-830376 info@docco.nl

Unit4 consultancy

Maak je als accountantskantoor of administratiekantoor gebruik van Unit4 software, maar ontbreekt de tijd of know-how om alles uit de software te halen? Al sinds de vroege jaren van DOCCO en zelfs daarvoor zijn wij goed thuis in de software van Unit4. We hebben veel ervaring met softwareconsultancy en inhoudelijk advies vanuit het gebruik in de praktijk.

Ons expertisegebied betreft de producten: Business Suite, Audition, Auditor, AccountAnalyser en Multivers.

Waarom kiezen voor DOCCO?

We staan met onze voeten ‘in de klei’ en brengen veel ervaring uit de praktijk met ons mee. We weten wat wel en niet goed werkt en kunnen je daarom begeleiden in het proces om de software optimaal in te richten. We snappen de cijfers en denken graag met je mee over hoe je de software en de processen daaromheen het beste kunnen inrichten, zodat ze waarde toevoegen voor zowel jouw kantoor als je klanten.  

We kijken ook verder dan Unit4 alleen! Misschien is er wel behoefte aan het optimaliseren van andere werkprocessen binnen het kantoor waardoor de gehele kantooromgeving efficiënter en toekomst bestendiger wordt. 

Wil je ook meer uit Unit4 halen?

Laten we eens van gedachten wisselen en kijken waar kansen liggen. Ondersteuning kan zowel kortlopend, op projectbasis of als interim projectleider.

Neem contact op met Tina, zij komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Jaarrekening digitaal

Recent hebben we een add-on gemaakt voor (o.a.) Unit4 Audition: direct een PDF jaarrekening creëren met je eigen digitale briefpapier en handtekening!

Tina

Tina

Unit4 Expert bij DOCCO

Neem gerust contact op als je meer wilt weten of gewoon een vraag hebt!

tina@docco.nl