0318-830376 info@docco.nl

Ben jij klaar voor de toekomst?

Nieuwe editie Accountancy Bootcamp in 2017!

Drie dagen hard werken aan een kantoorplan en een persoonlijk plan is door de deelnemers aan de eerste Accountancy Bootcamp als zeer waardevol ervaren. De reacties waren: “Zwaar en gaaf” en “Zeer toepasbaar richting de toekomst”.   

Klanten hebben behoefte aan advies vanuit actuele data, gericht op hun branche (Exact MKB Barometer 2016). Dit klinkt logisch, maar lijkt vanuit de dagelijkse praktijk nog ver weg. De technieken zijn al wel beschikbaar, maar de weg er naar toe kent nog veel hindernissen en dat zijn vaak niet de technische aspecten! Hoe kom je tot een inrichting van het proces als organisatie én samen met je klant zodat de data actueel beschikbaar is? En op welke manier ziet de samenwerking met de klant er dan uit? En hoe kom je aan die nieuwe klanten? Je weet dat je hier naar toe wilt groeien maar het is vaak een uitdaging om aan deze puzzel te werken.
Tijdens de Accountancy Bootcamp werk je aan vaardigheden die jou kennis en kunde ondersteunen. Onderdelen als communicatie, teaminteractie, persoonlijke effectiviteit, leiderschap, marketing en sales worden getraind en je verwerkt deze in concrete plannen, voor zowel kantoor als je persoonlijke ontwikkeling.

Door tijd te maken om doelgericht te werken aan deze vaardigheden, zet je stappen om zelfverzekerd de rol van vertrouwd adviseur van de klant op te gaan pakken. Word jij hier enthousiast van dan is de Accountancy Bootcamp wat voor jou. Meld je aan op www.accountancybootcamp.nl!

Kom jij dit jaar ook? Accountancy Bootcamp, 4 – 6 oktober 2017

Empowering the next generation professionals

Share This