0318-830376 info@docco.nl

Trainingen & events

Ontdek onze praktijkgerichte kennissessies
Bekijk het aanbod

Het inspireren, trainen en begeleiden van je medewerkers in alle (IT) veranderingen is essentieel. Daar helpen wij een handje bij. Bijvoorbeeld in de vorm van trainingen met open inschrijving, in-company sessies, bootcamps of boeiende events. De afgelopen jaren hebben onze experts ongeveer 1250 administratie- en accountantskantoren op bepaalde onderwerpen getraind. Ook in de productie van events hebben we de nodige ervaring.

Wat doen we nog meer?

Behalve ons eigen trainingsaanbod, verzorgen we ook sessies door derden (brancheorganisaties, leveranciers en opleiders). Bekijk bijvoorbeeld de doorlopende cursussen die we verzorgen voor Auxilium en NOAB. Met regelmaat geven we ook presentaties in roadshows, op evenementen of personeelsbijeenkomsten. Bijvoorbeeld over IT trends- en ontwikkelingen in de branche of een inhoudelijk onderwerp.

Interesse?

De trainingen zijn op aanvraag of in-company. Neem voor meer informatie contact op met Mirjam.

Mirjam van Wolde

Mirjam van Wolde

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam voor meer informatie en reserveringen!

Gratis webinar

Op dit moment is er geen gratis webinar. 

Teams in de praktijk

Teams heeft zich bewezen als een goed ICT-hulpmiddel om samen te werken, intern en extern. Maar hoe zet je een juiste structuur op voor gebruik van Teams? Welke keuzes maak je?

Docco downloads

Je kantoor in het Cloudtijdperk

Wat is er nodig om beheer en veiligheid goed op te zetten? Hoe regel je centrale toegang tot de versnipperde programma’s in de cloud? Hoe houd je grip op het beheer van al deze losse applicaties?

Power BI Basis

Binnen veel kantoren staat ‘data’ en ‘data-analyse’ hoog op de agenda, maar ontbreekt het aan tijd of middelen om aan de slag te gaan. De opkomst van Microsofts’ Power BI maakt het echter mogelijk….

Power BI & DAX voor gevorderden

Heel veel accountantskantoren zijn inmiddels aan de slag met Power BI of in een verkennend stadium. Jij waarschijnlijk ook. Deze training richt zich op de vervolgstappen die je kunt zetten met Power BI…. 

Power Automate voor starters

Slim je processen automatiseren, dat wil ieder kantoor. Met Power Automate heb je nu als kantoor een waardevolle tool in handen om daarmee aan de slag te gaan. Zonder kennis van programmeren!

Power Apps voor starters

Zelf invoerschermen en apps bouwen om gebruikers binnen je kantoor een optimaal werkproces te bieden. Ontwikkel zelf apps die je kunt gebruiken op smartphones en bijvoorbeeld binnen Teams.

Financiële Dashboards - Basis

Tijdens de training werken we met connectoren, waarmee je de gegevens uit de financiële administratie inleest in Power BI. Maak in een dag financiële rapportages

Financiële Dashboards - Vervolg

Ben je toe aan een volgende stap? We gaan weer aan de slag met een financieel dashboard, waarin we de meer geavanceerde Power BI functionaliteiten en DAX-functies gaan toepassen. 

Projectmanagement voor Accountants

Projectmanagement is geen basisvaardigheid voor velen binnen het accountantskantoor. Tegelijkertijd hebben we dagelijks te maken met veranderingen, implementaties en andere activiteiten die….

AVG in de praktijk

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat de AVG van kracht werd en organisaties moesten voldoen aan strengere privacywetgeving. Inmiddels zijn de organisaties zich bewust van de maatregelen…

Security Awareness

Mede door een toenemende digitale (ver)werking van veel processen nemen de risico’s rond informatiebeveiliging toe. Inmiddels kunnen via het internet miljarden mensen bij je voordeur komen…..

Masterclass Verandermanagement

Veel vennoten en leidinggevenden worstelen met het succesvol aanjagen en begeleiden van veranderingen binnen het accountantskantoor. De druk op productie is aanzienlijk….

Accountancy Bootcamp

Een driedaags programma met een sterke mix van persoonlijke en commerciële vaardigheden, training rond leiderschap, verandermanagement en actuele IT thema’s in een stoer jasje. Te plannen in 2021.

Voorbereid op de klant van morgen

De toekomst van het beroep zal in de komende jaren sterk veranderen onder invloed van digitalisering en standaardisatie van dataverwerking. De klant zal zijn behoefte aan dienstverlening bijstellen. Ben jij…

Events

IT-Flexdag

Een dag geheel verzorgd op een andere locatie werken en gelijk kennis uitwisselen met vakgenoten? Schuif aan bij de DOCCO IT-flexdag in Veenendaal of op locatie van een partner/klant?

Dagvoorzitter of spreker nodig?

DOCCO verzorgt regelmatig een inhoudelijke bijdrage over uiteenlopende thema’s tijdens klantendagen, seminars en andere (kennis)evenementen van haar partners en klanten. Meer weten?

Liever een training op maat, een in-company training samenstellen of gewoon meer weten?

Share This