0318-830376 info@docco.nl

(PE)-trainingen

Het uitvoeren van IT projecten en de inzet van slim gereedschap in de branche is geen doel op zichzelf, maar slechts een middel. Een effectieve bedrijfsvoering en organisatiecultuur ontstaat onder andere als er op een enthousiaste en gedisciplineerde wijze gebruik wordt gemaakt van de middelen. Daarom is het trainen en begeleiden van je medewerkers in alle veranderingen een essentieel onderdeel. Wij verzorgen trainingen rond projecten en uw specifieke wensen.

Aanbod, locatie en accreditatie

DOCCO geeft regelmatig trainingen en cursussen over actuele onderwerpen rond IT en jouw kantoor. We werken hiervoor met een aanbod in het voorjaar en het najaar. De ingeplande trainingen vind je aan de rechterzijde. Meld je hier gerust voor aan! De trainingen worden gehouden in kleine groepen rond de 12 deelnemers. Gewoon op onze kantoorlocatie aan de A12 (afrit Veenendaal). We kiezen voor filevrije tijden: de trainingen zijn meestal van circa 15.30h tot 19.30h. Uiteraard inclusief een hapje eten!

DOCCO IT&Verandermanagement

 

 

 

 

We zijn een gecertificeerde onderwijsinstelling die beschikt over de PE-accreditatie van het Cedeo. De audit in 2016 resulteerde in hoge waarderingsscores, waar we enorm trots op zijn!

Wist je dat we veel trainingen ook incompany kunnen verzorgen (zowel standaard als op maat)? Dus gewoon bij jou op kantoor!

Wat doen we nog meer?

Behalve ons eigen trainingsaanbod, verzorgen we ook sessies door derden (brancheorganisaties, leveranciers en opleiders). Dat gaat bijvoorbeeld om inhoudelijke trainingen over onderwerpen als SBR, procesoptimalisatie, verandermanagement of de AVG. Dit hebben we gedaan voor bijvoorbeeld het SRA, de NOAB, Alex van Groningen en de ING Bank. Met regelmaat geven we ook sessies in roadshows van leveranciers zoals Snelstart, Yuki en e-Verbinding. Bijvoorbeeld over trend- en ontwikkelingen van IT in de branche!

Direct aanmelden!

Trainingen
Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per e-mail en ongeveer een week voor de training de laatste info!
Mark

Mark

Coördinator (PE) trainingen bij DOCCO

Neem contact op met Mark als je hier meer over wilt weten of gewoon een vraag hebt!

mark@docco.nl

Share This