0318-830376 info@docco.nl

Trainingen & events

Ontdek onze praktijkgerichte kennissessies
Bekijk het aanbod

Het inspireren, trainen en begeleiden van je medewerkers in alle (IT) veranderingen is essentieel. Daar helpen wij een handje bij. Bijvoorbeeld in de vorm van trainingen met open inschrijving, in-company sessies of boeiende events. De afgelopen jaren hebben onze experts ongeveer 1250 administratie- en accountantskantoren op bepaalde onderwerpen getraind. Ook in de productie van events hebben we de nodige ervaring.

Wat doen we nog meer?

Behalve ons eigen trainingsaanbod, verzorgen we ook sessies door derden (brancheorganisaties, leveranciers en opleiders). Bekijk bijvoorbeeld de doorlopende cursussen die we verzorgen voor Auxilium en NOAB. Met regelmaat geven we ook presentaties in roadshows, op evenementen of personeelsbijeenkomsten. Bijvoorbeeld over IT trends- en ontwikkelingen in de branche of een inhoudelijk onderwerp.

Interesse?

De trainingen zijn op aanvraag of in-company. Neem voor meer informatie contact op met Mirjam.

Events

Een dag geheel verzorgd op een andere locatie werken en gelijk kennis uitwisselen met vakgenoten? Schuif elke 1ste woensdag van de maand aan bij de DOCCO IT-flexdag online via Teams of op locatie van een partner/klant. Aanmelden kan via ITflexdagen | DOCCO

Mirjam van Wolde

Mirjam van Wolde

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam voor meer informatie en reserveringen!