0318-830376 info@docco.nl

Trainingen & events

Ontdek onze praktijkgerichte kennissessies
Bekijk het aanbod

Het inspireren, trainen en begeleiden van je medewerkers in alle (IT) veranderingen is essentieel. Daar helpen wij een handje bij. Bijvoorbeeld in de vorm van trainingen met open inschrijving, incompany sessies, bootcamps of boeiende events. De afgelopen jaren hebben onze experts ongeveer 1250 administratie- en accountantskantoren op bepaalde onderwerpen getraind. Ook in de productie van events hebben we de nodige ervaring.

Accreditatie

We zijn een gecertificeerde onderwijsinstelling die beschikt over de PE-accreditatie van het Cedeo. De laatste audit resulteerde in hoge waarderingsscores, waar we enorm trots op zijn! Een geselecteerd aantal van onze trainingen levert dus PE-punten (NBA) op. Een mooie bijkomstigheid!

Wat doen we nog meer?

Behalve ons eigen trainingsaanbod, verzorgen we ook sessies door derden (brancheorganisaties, leveranciers en opleiders). Bekijk bijvoorbeeld de doorlopende cursussen die we verzorgen voor Auxilium en NOAB. Met regelmaat geven we ook presentaties in roadshows, op evenementen of personeelsbijeenkomsten. Bijvoorbeeld over IT trends- en ontwikkelingen in de branche of een inhoudelijk onderwerp! 

Mirjam van Wolde

Mirjam van Wolde

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam voor meer informatie en reserveringen!

Klassikale Trainingen

Projectmanagement voor Accountants

Projectmanagement is geen basisvaardigheid voor velen binnen het accountantskantoor. Tegelijkertijd hebben we dagelijks te maken met veranderingen, implementaties en andere activiteiten die….

AVG in de praktijk

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat de AVG van kracht werd en organisaties moesten voldoen aan strengere privacywetgeving. Inmiddels zijn de organisaties zich bewust van de maatregelen…

Security Awareness

Mede door een toenemende digitale (ver)werking van veel processen nemen de risico’s rond informatiebeveiliging toe. Inmiddels kunnen via het internet miljarden mensen bij je voordeur komen…..

Power BI Basis

Binnen veel kantoren staat ‘data’ en ‘data-analyse’ hoog op de agenda, maar ontbreekt het aan tijd of middelen om aan de slag te gaan. De opkomst van Microsofts’ Power BI maakt het echter mogelijk….

Power BI voor gevorderden

Heel veel accountantskantoren zijn inmiddels aan de slag met Power BI of in een verkennend stadium. Jij waarschijnlijk ook. Deze training richt zich op de vervolgstappen die je kunt zetten met Power BI…. 

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een krachtig gereedschap om efficiënt samen te werken met collega’s en externen, mits het direct goed wordt ingericht en medewerkers kennis hebben van deze nieuwe…..

Masterclass Verandermanagement

Veel vennoten en leidinggevenden worstelen met het succesvol aanjagen en begeleiden van veranderingen binnen het accountantskantoor. De druk op productie is aanzienlijk….

DOCCO 365

Office 365 is meer dan Word, Excel en Powerpoint. Deze suite van Microsoft is een veel breder online platform met meerdere apps voor samenwerking en effectiviteit. Veel kantoren betalen er al voor, maar….

Dashboarding

Wil jij graag dashboarding-tools gaan gebruiken of meer halen uit je huidige tools? Met deze training krijg je de middelen en kennis om maximaal voordeel te halen uit de beschikbare tools, voor zowel de klant als het kantoor…

 

Voorbereid op de klant van morgen

De toekomst van het beroep zal in de komende jaren sterk veranderen onder invloed van digitalisering en standaardisatie van dataverwerking. De klant zal zijn behoefte aan dienstverlening bijstellen. Ben jij…

Accountancy Bootcamp

Een driedaags programma met een sterke mix van persoonlijke en commerciële vaardigheden, training rond leiderschap, verandermanagement en actuele IT thema’s in een stoer jasje. Te plannen in 2021.

Events

IT-Flexdag

Een dag geheel verzorgd op een andere locatie werken en gelijk kennis uitwisselen met vakgenoten? Schuif aan bij de DOCCO IT-flexdag in Veenendaal of op locatie van een partner/klant?

Dagvoorzitter of spreker nodig?

DOCCO verzorgt regelmatig een inhoudelijke bijdrage over uiteenlopende thema’s tijdens klantendagen, seminars en andere (kennis)evenementen van haar partners en klanten. Meer weten?

Liever een training op maat, een in-company training samenstellen of gewoon meer weten?

Share This