0318-830376 info@docco.nl

Microsoft Power BI Basis

 

Binnen veel kantoren staat ‘data’ en ‘data-analyse’ hoog op de agenda, maar ontbreekt het aan tijd of middelen om aan de slag te gaan. De opkomst van Microsofts’ Power BI maakt het echter mogelijk om snel én goedkoop te starten met datavirtualisatie. Drie voordelen:

 • Licentie is vaak inbegrepen bij Office365 óf aanvullend te verkrijgen a € 8,- gebruiker/maand.
 • Herkenbaar: zeker als je al bekend bent met Excel en draaitabellen
 • Het koppelen van databronnen is op heel veel (standaard) wijzen in te richten

Dat Power BI aan populariteit wint in de branche is duidelijk: ook veel softwareleveranciers ontwikkelen momenteel hun rapportages voor kantoren op basis van Power BI en er zijn allerlei voorbeelden en best practices beschikbaar in de community. Er wordt steeds meer over uitgewisseld.

Heel veel accountantskantoren zijn inmiddels aan de slag met Power BI of in een verkennend stadium. Jij waarschijnlijk ook. Zonder hulp kun je prima experimenteren en een voorbeeldvisualisatie maken.

Je zult echter al snel ontdekken, dat meer basiskennis gewenst is. Bijvoorbeeld bij het koppelen van databronnen en het vormgeven van het datamodel. Daarom biedt DOCCO in samenwerking met Hillstar een geaccrediteerde PE-training aan. Deze basistraining -bedoeld voor beginners- biedt inzicht in de mogelijkheden en hoe je concreet aan de slag kunt. Daarbij leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om echt waarde te creëren met real-time data. 

Er is nog geen nieuwe datum gepland voor deze training, lees meer of meld je aan.

  Interesse in deze training?

  Cursusinformatie

  Mirjam

  Mirjam

  Manager Operations

  Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

  06-81028151
  mirjam@docco.nl

  Share This