0318-830376 info@docco.nl

Microsoft Power BI voor gevorderden

 

Binnen veel kantoren staat data en data-analyse hoog op de agenda, maar ontbreekt het aan tijd of middelen om aan de slag te gaan. De opkomst van Microsofts’ Power BI maakt het echter mogelijk om snel én goedkoop te starten met datavirtualisatie. Drie voordelen: 

 • Licentie is vaak inbegrepen bij Office365 óf aanvullend te verkrijgen voor € 8,- gebruiker/maand. 
 • Herkenbaar: zeker als je al bekend bent met Excel en draaitabellen 
 • Het koppelen van databronnen is op heel veel (standaard) wijzen in te richten 

Dat Power BI aan populariteit wint in de branche is duidelijk: ook veel softwareleveranciers ontwikkelen momenteel hun rapportages voor kantoren op basis van Power BI en er zijn allerlei voorbeelden en best practices beschikbaar in de community. Er wordt steeds meer over uitgewisseld. 

Heel veel accountantskantoren zijn inmiddels aan de slag met Power BI of in een verkennend stadium. Jij waarschijnlijk ook. Wellicht heb je al een goede start gemaakt en de eerste rapportages opgesteld. 

Daarbij ben je waarschijnlijk ook tegen de eerste vraagstukken aangelopen. Om je kennis naar een hoger niveau te brengen en antwoorden te vinden voor jouw casuïstiek is de training Power BI voor gevorderden opgezet. Deze geaccrediteerde PE-training richt zich op de vervolgstappen die je kunt zetten met Power BI.

Er is nog geen nieuwe datum gepland voor deze training, lees meer of meld je aan

  Interesse in deze training?

  Cursusinformatie

  Mirjam

  Mirjam

  Manager Operations

  Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

  06-81028151
  mirjam@docco.nl

  Share This