0318-830376 info@docco.nl

Executive Masterclass – Verandermanagement

 

Leiding geven aan verandering in de kantoorpraktijk

Veel vennoten en leidinggevenden worstelen met het succesvol aanjagen en begeleiden van veranderingen binnen het accountantskantoor. De druk op productie is aanzienlijk, de tijd vaak beperkt en het voortdurend interveniëren vraagt om een lange adem. Het kantoor staat daarbij voor uitdagingen rond IT-ontwikkelingen, toenemende IT-kosten, beperkte personeelsbezetting en een roep om toe te werken naar een toekomstbestendig – data gedreven -advieskantoor.

Hoe pak je dit als vennoot of leidinggevende aan en welke strategieën zijn er? Hoe zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en collega’s (inclusief partners) intrinsiek gemotiveerd meebouwen aan de toekomst van het kantoor? En wat betekent dit voor de dagelijkse praktijk als leidinggevende? Tijdens de executive masterclass nemen ervaringsdeskundigen Bob Smit en Reindert Doorn je mee in de theorie én praktijk van verandermanagement.


Wat levert het je op?

Je wordt niet alleen geïnspireerd, maar leert vanuit verschillende invalshoeken hoe je je medewerkers in beweging kunt krijgen. Je ontvangt handvatten om interventies toe te passen en gaat praktijk gericht aan de slag met een casus. Doordat je meer inzicht hebt ben je beter toegerust om veranderingen in de dagelijkse praktijk op de juiste wijze te beïnvloeden. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Innovatie en veranderingen in een risicobeheersende organisatiecultuur
  • Veranderstrategieën en interventiemethoden
  • Het beïnvloeden van veranderbereidheid en verandercapaciteit
  • Succesvol implementeren van een innovatiecultuur
  • Leiding geven aan verandering binnen het kantoor en het partnerteam

Deze training bieden wij in-company aan of op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Interesse in deze training?

Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

Mirjam van Wolde
Manager Operations

06-81028151
mirjam@docco.nl

Share This