0318-830376 info@docco.nl

.

Workshop Dashboarding

 

De workshop is bedoeld voor administratie- en accountantskantoren die graag dashboarding-tools in gebruik willen gaan nemen of meer halen uit hun huidige tools. Met deze training hebben zij de middelen en kennis om maximaal voordeel te halen uit het inzetten van deze tools, voor zowel de klant als het kantoor zelf.

Ondernemers hebben in de huidige digitale wereld meer behoefte aan actueel inzicht in hun administratie. Met behulp van dashboards kunt u dit inzicht faciliteren. Ondernemers kunnen beter sturing geven aan de onderneming en u creëert adviesmogelijkheden om hen daarin bij te staan.

In deze training wordt behandeld hoe dashboards kunnen worden ingezet voor tussentijdse presentaties. Hiermee zal meer inzicht worden verschaft in de actuele financiële situatie van de ondernemer. Belangrijke randvoorwaarden binnen de administratie om actuele cijfers te kunnen presenteren zullen aan bod komen en ook de stappen die kunnen worden genomen om dat in te richten. U kunt meer contactmomenten met uw klanten realiseren en u heeft meer mogelijkheden om uw klanten proactief te adviseren op diverse gebieden. Er wordt besproken hoe u deze contactmomenten kunt vormgeven en u krijgt concrete voorbeelden van signaleringen waaruit adviesmogelijkheden kunnen worden herkend. Standaard templates voor typen klanten, de meest gebruikte KPI´s en valkuilen bij het maken van dashboards zullen tevens aan bod komen. Een aantal aanbieders van dashboarding-tools zullen worden bekeken waardoor u meteen aan de slag kunt.

Er is nog geen nieuwe datum gepland voor deze training. Lees meer of meld je aan

 

 

 

 

Interesse in deze training?

Cursusinformatie

Mirjam

Mirjam

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

06-81028151
mirjam@docco.nl

Share This