0318-830376 info@docco.nl

Commerciële Vaardigheden voor Accountants

Uit eerdere onderzoeken is gebleken, dat de meerderheid van de accountants verkoopkansen laten liggen. Is dat binnen jouw kantoor ook het geval?

Het is voor veel kantoren lastig om bij de huidige klanten meer werk te signaleren, laat staan er om ‘vragen’. Hoe realiseer je cross- en up-sell. Hoe kan je bijvoorbeeld tijdens de bespreking van de jaarrekening je klant laten weten, dat jouw kantoor hem ook kan helpen bij de financiële planning? Als je een voorstel hebt liggen bij je klant, hoe vraag je om de handtekening? 

Je ziet de marges minder worden, veel taken worden geautomatiseerd. Er is dus ruimte voor een andere dienstverlening. Het wordt meer en meer van belang om een adviespartner van je klant te worden. Hoe bouw je nou pro-actief aan een toekomstvast advieskantoor?

We kunnen het er over eens zijn, dat je om het bovenstaande te kunnen realiseren over een aantal commerciële en communicatieve vaardigheden moet beschikken. Niet elke accountant beschikt hierover, maar uiteraard helpen wij je hiermee.

DOCCO slaat de handen ineen met het gerenommeerde trainingsinstituut Kenneth Smit en samen bieden wij je een tweetal trainingen om je kantoor met bovengenoemde vraagstukken te helpen.

In de cursusinformatie tref je alle informatie aan.

 

 

 

Interesse in deze training?

Cursusinformatie

Mirjam

Mirjam

Manager Operations

Neem contact op met Mirjam als je meer wilt weten!

06-81028151
mirjam@docco.nl

Share This