0318-830376 info@docco.nl

Een online applicatielandschap en werken vanuit de browser. Het lijkt een nastrevenswaardige wens van menig accountantskantoor. De cloud is het summum! Ook softwareleveranciers hebben hun ‘cloud-strategie’ op de plank liggen of zijn al bezig met de uitrol ervan. Met online werken neemt de afhankelijkheid van het ‘serverbeheer’ op kantoor af. Je kunt immers vanuit elke plaats op iedere tijd bij je online applicaties. De vraag die rest is: wat doe ik met mijn huidige IT infrastructuur. Blijf ik deze zelf beheren? Kan ik er afscheid van nemen? Of (nog) voor een deel uitbesteden? En hoe organiseer ik dit?

Met deze vraag worstelen steeds meer kantoren. Om tot nuttige inzichten en praktijkgerichte hulp te komen, organiseert adviesbureau DOCCO op 14 maart een geaccrediteerde training (3 PE).

Tijdens deze interactieve kennissessie wordt vanuit meerdere invalshoeken naar de uitdagingen en oplossingen gekeken die de ‘verSAASing’ van het applicatielandschap met zich meebrengt. Ga je je servers buiten de deur plaatsen? Kies je voor hybride cloud? De training is niet alleen bedoeld voor kantoren met afgeschreven hardware of met IT-beheerders met een nadere pensioenleeftijd: op élk moment kan een overweging gemaakt worden om IT-faciliteiten uit te besteden.

De ervaren adviseurs van DOCCO geven je, samen met twee gastsprekers van ITON en ArcusIT, essentiële tips en de nodige handvatten om concreet aan de slag te gaan met je IT-omgeving. De training beidt daarnaast ruimte voor onderlinge interactie tussen accountantskantoren.

Deelnemende kantoren krijgen na afloop een (digitaal) mini-boekje met 20 handreikingen. Het bevat aandachtspunten en adviezen die helpen bij de overwegingen rond uitbesteding.

Trainingsprogramma en inschrijven

 

Share This