0318-830376 info@docco.nl

Simplicate

Ga je werken met de software van Simplicate? Als kenners van de accountancybranche kunnen wij je op weg helpen met een succesvolle implementatie! Onze consultants zijn opgeleid in Simplicate en hebben ook expertise van andere applicaties binnen je kantoor. Wij werken alleen voor accountants- en administratiekantoren en beschikken dus over de relevante bagage om je vooruit te helpen!

Met deze vier stappen helpen we je op weg met Simplicate:

Digitale intake
We starten met het sturen van een digitale intake. Dat is een korte online vragenlijst. Binnen tien minuten heb je deze (stamgegevens) ingevuld en heb je de benodigde bijlagen zoals logo’s meegestuurd. Met deze gegevens gaan we direct aan de slag bij de inrichting.

Inrichtingsdag(en)
Op de startdag bespreken we de inrichting in relatie tot de gewenste bedrijfsvoering. We zetten samen de basisinstellingen goed en bereiden een gegevensimport voor. Na de startdag kun je zelf verder aan de slag of plannen we een vervolg.

Digitale projectplanning
Tijdens de inrichting stellen we een actielijst op, waar je na die dag mee verder kunt. Bij het Extra en Extended programma maken we hiervoor een digitaal projectboard aan. Zo leggen we vervolgactiviteiten vast en verdelen we de taken. Je hebt altijd en overal overzicht in de stand van zaken en kun je collega’s betrekken bij inrichtingsvragen!

Terugkomdag
Natuurlijk komen er nog vragen. Pas als je de software gebruikt komen deze naar voren. Daarom komen we nog een dagdeel terug en bespreken we de nieuwe vragen en helpen bij een vertaling ervan naar de software van Simplicate.

Drie programma’s

Hieronder tref je drie consultancyprogramma’s aan. Besteed je de implementatie liever uit, of doe je graag veel zelf? Wij denken hier ook graag in mee en bespreken welk programma het beste bij jouw behoefte aansluit. Heb je andere wensen? Geen punt: dan stellen we samen een programma op!

Direct van start?

Een afspraak inplannen met een van onze consultants?

Jorrit

Jorrit

Specialist Simplicate bij DOCCO

Neem contact op met Jorrit als je hier meer over wilt weten of gewoon een vraag hebt!

jorrit@docco.nl

Share This