0318-830376 info@docco.nl

Accountantskantoren die wettelijke controles uitvoeren zijn dit jaar voor het eerst in aanraking gekomen met SBR Assurance. Vanaf boekjaar 2017 moeten middelgrote ondernemingen namelijk via SBR deponeren. De meeste kantoren hebben hier inmiddels ervaring mee opgedaan. Daarom vindt leverancier PinkWeb het tijd om ervaringen te delen en met nieuwe informatie vooruit te kijken. Dit gaan ze doen op 14 november tijdens het seminar SBR Assurance. 

Het seminar wordt begeleid door Mark Bisschop, SBR Assurance-expert bij DOCCO. Hij heeft ruime ervaring met het inrichten van kantoorprocessen én weet wat er komt kijken bij het verwerken van SBR-rapportages. Gezamenlijk kijken we waar we zoal tegenaan zijn gelopen en wat nodig is om de toepassing van SBR Assurance binnen een kantoor makkelijker te maken. Je gaat gegarandeerd naar huis met concrete handvatten.

Programma:
12.00 uur: Inloop met lunch
13.00 uur: Terugblik op het afgelopen jaar

  • Wat was ons vertrekpunt ook alweer? De peilers van SBR Assurance
  • De praktijkervaringen: waar liepen we tegenaan en wat ging juist goed?
  • Best practice SBR Assurance proces voor je kantoor

14.00 uur: Pauze
14.30 uur: What’s next?

  • Paneldiscussie
  • Hoe krijgen kleinere kantoren in de toekomst te maken met SBR Assurance?

15.30 uur: Afsluitende borrel

Over Mark Bisschop:
Mark is al 10 jaar actief betrokken bij de toepassing van SBR in Nederland. In de afgelopen twee jaar was dat met name bij de implementatie van SBR Assurance binnen KPMG. Op 2 februari jongstleden heeft KPMG de eerste aanlevering op basis van SBR Assurance gedaan met behulp van Cliënt Online. Mark werkt voornamelijk op projectbasis aan SBR-trajecten. Zo is hij nu verbonden aan SBR Banken, dat eind dit jaar met een nieuwe naam en herpositionering komt.

AANMELDEN

Share This