0318-830376 info@docco.nl

DOCCO IT & Verandermanagement - http://www.docco.nlOp 23 juni vindt in de Rijtuigenloods te Amersfoort de tweede editie van de Accountancy Expo plaats, hét ICT innovatie event voor accountants en andere financieel intermediairs. Inmiddels is het programma aangekondigd en is bekend dat ruim 50 exposanten vertegenwoordigd zullen zijn. Naast de vele interessante exposanten en sprekers heeft de Expo meer leuke dingen te bieden.

De Expo is geopend vanaf 11.30 uur. Er is een inloop met lunch waarbij de bezoeker direct de beursvloer kan bezoeken. Om 12 uur wordt het programma afgetrapt door Fou-Khan Tsang die stil zal staan bij de Expo, maar vooral ook bij de uitdagingen die er liggen, en dan vooral op het gebied van ICT. Hij zal een bruggetje slaan naar Key-note spreker Yuri van Geest die het zal hebben over de convergentie van opkomende technologieën en de fundamentele veranderingen die dit met zich meebrengt, ook wel singularity genoemd.. Na afloop van zijn presentatie zal het hoofdpodium in gereedheid worden gebracht voor de live-uitzending van BNR Nieuwsradio. Vanaf 13.30 uur zal het programma ‘Zakendoen met…’ live uitgezonden worden vanaf het hoofdpodium.

Gedurende de middag zijn er tal van andere activiteiten te volgen naast de uitgebreide beurs waarop de ruim 50 exposanten zijn vertegenwoordigd. In speciale treinwagons vinden interactieve sessies plaats waar iedereen zich voortdurend bij kan aansluiten. Deze sessies worden verzorgd door experts rondom de Special Topics Security, Mobile, Social en Analytics. Bezoekers worden hierin uitgedaagd om mee te doen en krijgen concrete handvatten mee naar huis! Op een tweetal plaatsen vinden er ook presentaties plaats die verzorgd worden door de exposanten. De invulling van deze sessies zijn zeer afwisselend van aard maar kleinschalig van opzet.

De zogenaamde Zandstraalcabine is dusdanig innovatief ingericht dat de bezoeker verleid wordt om hier zeker een kijkje te nemen. In deze speciaal ingerichte ruimte zijn de ‘Wall of Innovations’ en de ‘Keten in Beeld’ gevestigd. Middels videobeelden worden de meest aansprekende vernieuwingen en innovaties uit de branche getoond op de ‘Wall of Innovations’. Daarnaast wordt in een interactieve opzet de ‘Keten in Beeld’ getoond. Hierin is te zien wie er met wie koppelt en hoe de keten zich in zijn geheel verhoudt tot elkaar.

Rond de klok van 16 uur zal Erik Friedeberg het officiële programma afsluiten middels een slotpleidooi. Hij zal stilstaan bij de innovatiekracht die de accountancy heeft, of juist niet. Hij opent zelf kort na afloop van de Expo een eigen adviesorganisatie die inzet op de veranderende rol van de intermediair met optimale inzet van ICT.

Meld je nu gratis aan met kortingscode docco_554672

Share This