0318-830376 info@docco.nl

PinkWeb Projectmanagement

Een implementatie van een klantportaal is vaak een veelomvattend project. Het is geen interne ICT gelegenheid, maar raakt klantcommunicatie, vaktechniek én werkprocessen. Het wordt in de praktijk vaak onderschat. Onze collega’s hebben ruime (en succesvolle) ervaring in het begeleiden van projecten als deze. Daarbij komt onze integrale aanpak met oog voor techniek, mens en proces goed van pas!

De afgelopen jaren hebben wij erg veel praktijkervaring opgedaan met Client Online van PinkWeb. Wij helpen nu daarom ook met de implementaties die PinkWeb doet bij accountantskantoren. Daarin regelt PinkWeb zelf de technische aspecten die horen bij de inrichting en gaan wij aan de slag met jouw organisatie rond alle essentiële voorbereidingen. Denk hierbij aan het maken van de juiste afwegingen rond inrichting, werkprocessen en vaktechnische vragen. Tenslotte werken we samen een interne en externe communicatie-aanpak uit. Hands-on zoals je van ons mag verwachten en in een flink tempo.

Online samenwerken aan project

We werken met handige online tools om het project te managen. Dat helpt voor goede samenwerking en transparantie. Als handig hulpmiddel bij PinkWeb-implementaties hebben we een ‘projecttemplate’ gemaakt. Jij kunt erbij, DOCCO kan erbij, maar ook PinkWeb kan direct meekijken. Zo werken we samen online!

Projectopzet

Om je een indruk te geven van de activiteiten en voor een indicatie van de kosten kun je onderstaande tabel checken! Dit is het deel dat DOCCO oppakt qua organisatorische aspecten:

Meer over klantportalen?

Bij de inzet van een klantportaal komt veel kijken. Lees er alles over op de speciale themapagina!

Reindert

Reindert

Projectmanager portaalimplementaties bij DOCCO

Neem contact op met Reindert als je hier meer over wilt weten of gewoon een vraag hebt!

reindert@docco.nl