0318-830376 info@docco.nl
Getwalk geeft spectaculaire blik op ICT-oplossingen

Veenendaal, 24 november 2015 – Op 13 januari 2016 is de eerste editie van Getwalk, een nieuw evenement voor de accountancybranche. In het NBC Congrescentrum in Nieuwegein pitchen 30 softwareleveranciers hun product in een spectaculaire setting. Er is plaats voor 300 accountants met visie.

Het evenement geeft accountants inzicht in de mogelijkheden van slimme ICT-oplossingen. Zeker met oog op de toekomst is dat erg belangrijk. “Technologie speelt namelijk een belangrijke rol voor de toekomst van accountancy”, zo zegt Mark Bisschop van organisator Docco.

30 korte, krachtige pitches
Tijdens Getwalk presenteren en demonstreren maar liefst 30 softwareleveranciers kort en krachtig, in 8 minuten, hun oplossingen. Sprekers worden begeleid, uitgedaagd en geprikkeld door dagvoorzitter Fou-Khan Tsang.

5 PE-punten bij bezoek
Voor het evenement zijn slechts 300 stoelen beschikbaar. Getwalk is door NBA erkend, waardoor het evenement bezoekers 5 PE-punten oplevert voor accountants (RA&AA) en registercontrollers (RC). Aanmelden voor Getwalk kan via www.getwalk.nl.

Over Getwalk
Getwalk wordt geproduceerd door DOCCO. Zij organiseerde in 2014 en 2015 het evenement Accountancy Expo. Met de introductie van Getwalk is er een nieuw en uniek concept ontstaan naast de Accountancy Expo. Bij Getwalk gaan ICT, innovatie én accountancy hand in hand, maar dan op totaal andere wijze dan bij Accountancy Expo. Meer informatie over Getwalk is te vinden op de website.

Share This