0318-830376 info@docco.nl

Een kennissessie voor kantooreigenaren en managers die haar processen willen automatiseren en digitaliseren. Tijdens de training worden inzichten en handvatten gegeven in het omgaan met weerstanden rond veranderingen. 

Administratie- en accountantskantoren kunnen zich niet meer primair richten op het verwerken van de administratie van de klant. Een advies gedreven werkwijze en sturen op afwijkingen is essentieel. Dit lijkt voor veel kantoren een utopie, omdat medewerkers niet gewend zijn aan deze werkwijze. Het vraagt veel van een medewerker om zijn of haar vaste patronen en werkwijze na jaren te veranderen. Echter kan het kantoor niet stilstaan en moet er worden meegegaan met de tijd. Dit betekent dat vele processen geautomatiseerd en gedigitaliseerd kunnen worden. De techniek is voor handen, de vraag cruciale vraag is: hoe krijg ik mijn medewerkers mee? Zodra medewerkers achter de veranderingen staan en meebouwen aan het kantoor van de toekomst, ontstaat er ruimte om ook klanten mee te nemen in nieuwe manieren van (digitaal) werken. 

Tijdens deze interactieve training wordt hier dieper op in gegaan. Wat houdt veranderen in en hoe voer ik dit door in mijn organisatie? Hoe staat mijn team ervoor en wat voor leiderschapsstijl past hierbij? Daarnaast: welke weerstand kan ik verwachten bij deze ontwikkelingen en hoe ga ik hier mee om? In deze training wordt met name aandacht besteed aan de menselijke kant van een kantoortransitie.

Meer weten?

Bekijk het trainingsprogramma (PDF) of meld je nu aan

Lees ook de blog van Kees Wolsinkel over dit onderwerp

Share This