0318-830376 info@docco.nl

‘DOCCOnnect’
Member Conference

I.v.m. COVID-19 hebben wij ons event DOCCOnnect (initieel gepland op 17 & 18 september) geannuleerd. Wij informeren je na de zomer over de nieuwe data.

DOCCO organiseert een unieke tweedaagse accountancy (innovatie) summit voor haar klanten.

Er is ruimte voor 12 partners (leveranciers) om deel te nemen. Zorg dat je daarbij zit!

Over DOCCOnnect

Tijdens deze exclusieve voor DOCCO klanten en prospects georganiseerde 2-daagse, krijg je de kans om op een unieke manier klanten te ontmoeten. Onze klanten worden in een rap tempo meegenomen in jullie nieuwste, meest innovatieve oplossingen.

Parallel aan het programma neemt elke leverancier een software-ontwikkelaar mee om een Hackathon-Team te vormen. Gedurende de dag is het voor de deelnemers mogelijk om over de schouder van de ontwikkelaars te kijken. Samen gaan we de uitdaging aan om nieuwe toepassing te co-creëren, live tijdens het event.

‘Connect’ zegt het al: de nadruk ligt naast innovatie op connecten, netwerken en sparren. De klanten worden geheel in de watten gelegd op het mooie Kasteel Vanenburg in Putten. Voor klanten betekent het event in ieder geval: goede koffie, heerlijke lunch, borrelen, een leuke activiteit en uitgebreid dineren met aansluitend heerlijk slapen in een van de prachtige tuinkamers.

Als leverancier krijg je de kans om met maximaal 11 andere partners op een unieke manier tijd te besteden met onze klanten: inclusief activiteiten en diner.

Deelnamecriteria

De leverancier dient een innovatie te laten zien van maximaal drie maanden oud (op 17 september). Alleen leveranciers met een saas-applicatie hebben een pré. De leverancier neemt een programmeur mee, die deelneemt aan de hackathon, die parallel aan het programma zal plaatsvinden.

Live hackathon

De senior ontwikkelaar/lead developer die je als leveranciers meeneemt zal samen met de andere ontwikkelaars op 17 september de hele dag besteden aan het ontwikkelen van een opdracht.

Wat wil je nog meer weten

Leveranciers kunnen zich op deze site aanmelden.  Aanmelding sluit op 31 maart 2020 om 23:59.

Inschrijvingen worden beoordeeld op mate van innovatie.

Leveranciers ontvangen uiterlijk 1 mei bericht.

Deelname & Registratie

What's in it for you

12 minuten innovatie pitch (plenair)

10 minuten presentatie roadmap

plaats in hackathon

vijf netwerkmomenten met prospects

statafel op netwerkplein

uitgebreide lunch

aangeklede borrel

teambuildingsactiviteit

3-gangen diner

– met twee personen-

€ 2.500

Extra informatie

Wil jij in aanmerking komen als leverancier voor dit event? Registreer je hiernaast.

Je kunt je registreren tot 9 april 23:59.

Geef een beknopte, maar duidelijke omschrijving van de te presenteren innovatie, deze omschrijving zal worden meegenomen in de selectie van de aanmeldingen.

Deelnemers krijgen bericht voor 1 mei. 

 

Vragen?

Mirjam van Wolde
06-81028151/mirjam@docco.nl

Registreer je nu!