0318-830376 info@docco.nl

Een bijzondere delegatie met de ambassadeur van Sri Lanka bracht op de Accountancy Expo op 19 juni een bezoek bij de afsluitende netwerkborrel. De visie van DOCCO op ondernemen mét oog voor mensen en de steun aan stichting Carelanka was aanleiding voor dit bliksembezoek.

DSC_0401De hele dag was er op de beurs thee te proeven van Puritea. Bijzondere thee, rechtstreeks afkomstig uit Sri Lanka. Puritea verzorgde op verzoek van DOCCO ook de 100 giftboxes (bijzondere theegeschenkdozen) voor de eerste bezoekers van de Expo. De stichting Carelanka, die door de theeverkoop ondersteunt wordt, was tevens present in de Lounge.

Hartelijk bedankt voor de doos met heerlijke thee. Wij behoorden tot de eerste honderd aanwezigen en werden verrast met een cadeau.

De aanleiding om Puritea en stichting Carelanka de ruimte te geven op de Expo heeft alles te maken met onze visie op ondernemen. DOCCO werkt hard aan verandering in de accountancybranche en binnen het ICT-vakgebied. DOCCO ontwikkelt methoden om mensen mee te krijgen in veranderingstrajecten bij accountantskantoren. Nadenken over verandering en beïnvloeding van houding en gedrag laat je desondanks steeds meer beseffen dat de noodzakelijke veranderingen relatief zijn. Werken aan verandering is bouwen aan mensen. Dat is een uitgangspunt dat DOCCO in breder perspectief kracht bij wilde zetten, ook op de Expo.

DSC_0351

Rond half zes arriveerde de delegatie met zijne excellentie de ambassadeur van Sri Lanka, Buddhi Athauda. Hij verzorgde een korte speech -vanaf het beurspodium De Spotlight- over zakelijke kansen. Een korte aansluitende rondgang werd door een aantal exposanten aangegrepen om direct contacten te leggen!

Ook de @AccountancyExpo thee give box van @Carelanka wordt op @Twinfield HQ goed ontvangen !

Aansluitend volgde nog een korte dansperformance als slot van een succesvolle ‘beurs’-dag.

BEKIJK DE TERUGBLIK OP DE ACCOUNTANCY EXPO

Share This