0318-830376 info@docco.nl

Office365

Maak je als accountantskantoor of administratiekantoor gebruik van Office365, maar ontbreekt de tijd of kunde om meer uit de software te halen dan alleen Word, Excel en Outlook? Bijvoorbeeld door het inzetten van Teams, het gebruik van Sharepoint en het inrichten van workflows? Vanuit DOCCO kunnen we je hierbij helpen! Wij kennen als geen ander de accountancy processen en beschikken daarbij over ruime ervaring bij het inzetten van Office365.

Waarom kiezen voor DOCCO?

Werken vanuit best-practices en ervaring bij andere kantoren. Niet opnieuw het wiel uitvinden, maar de software optimaal inzetten omdat we weten wat wel en niet goed werkt. Dat is DOCCO!

Als het gaat om Office365, dan biedt onze adviseringsexpertise een brede blik. Misschien is er wel behoefte aan een slimme integratie met een ander softwarepakket, zodat een efficiënt proces bereikt wordt.

Daarnaast is DOCCO ook Microsoft Partner en beschikt DOCCO over een netwerk van Microsoft specialisten waarmee wordt samengewerkt.

Office365 en de gebruikers

Er zit nogal eens een kloof tussen de software en de gebruikers. Office365 is meer dan Word, Excel en Outlook, maar de extra hulpmiddelen worden nauwelijks gebruikt. Ook het online samenwerken vraagt om de nodige tekst en uitleg. Door medewerkers slim te betrekken in deze vernieuwingen is er meer kans om de verandering te doen laten slagen. Daar besteden wij extra aandacht aan bij de Office365 implementaties.

Ook meer uit Office365 halen?

Kom naar de speciale training, maak gebruik van het 365-boosterprogramma voor hulp op locatie of volgt later dit voorjaar onze webinars!

Office365-booster programma

Het 365-booster programma is een ondersteuningsprogramma met on-the job begeleiding. Kantoren worden door middel van een of meerdere dagdelen op locatie direct op weg geholpen met de functionele inrichting, gebruikerstraining en -ondersteuning. Neem contact op met Henk voor meer informatie of een afspraak.

Direct van start?

Inschrijven voor de PE-Training: eruit halen wat er in zit!

Henk

Henk

Adviseur bij DOCCO

Neem contact op met Henk als je hier meer over wilt weten of gewoon een vraag hebt!

henk@docco.nl

Share This