0318-830376 info@docco.nl

In de afgelopen periode heeft DOCCO ‒ organisator van de Accountancy Expo ‒ een campagne gevoerd via de fax. Ja, je leest het goed: via de fax. Klinkt dat innovatief? Nee! Dat was dan ook precies de aanleiding om de campagne ‘Doe mee aan het NK Fax gooien’ op touw te zetten. Zoals je van DOCCO mag verwachten, vindt deze vrij moderne variant van de highland games op ludieke wijze plaats tijdens de Expo.

Faxcampagne

DOCCO IT & VerandermanagementAlle administratie- en accountantskantoren met een geregistreerd faxnummer hebben per fax een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan het NK Fax gooien. Daarbij bleek bijna de helft van de geregistreerde 1.800 faxnummers niet meer gebruikt te worden. Dit resterende aantal is toe te schrijven aan ca. 10% van het totale aantal accountants- en administratiekantoren in Nederland. Deze groep lijkt de fax nog steeds actief in te zetten als communicatiemiddel.

NK Fax gooien

Iedere bezoeker van de Expo kan tussen 14.00 uur en 15.00 uur kosteloos meedoen aan het NK Fax gooien. Je mag je eigen fax meenemen, maar zo nodig stelt DOCCO er één beschikbaar. Midden op de beursvloer is er ruimte gereserveerd om de fax over een afstand van 15 meter in een bak te gooien. De drie beste deelnemers maken kans op aantrekkelijke prijzen, waarbij de winnaar natuurlijk wordt uitgeroepen tot Nederlands kampioen. Aan het eind van de middag reiken we de prijzen uit, voorafgaand aan de borrel.

Accountancy Expo

In 2016 organiseren we de Accountancy Expo voor het derde jaar op rij, in ‘De Loods’ in Nijkerk. Naast de Expo ‒ met ruim 60 exposanten ‒ kun je deelnemen aan diverse parallelsessies. Voor meer informatie over het programma van de Accountancy Expo en om je aan te melden, ga je naar www.accountancyexpo.nl.

Share This