0318-830376 info@docco.nl

DOCCO IT & Verandermanagement http://www.docco.nlUw website is vaak het eerste dat toekomstige klanten van uw kantoor zien. U wilt daarbij het juiste signaal afgeven. Een goede eerste impressie betekent een stapje voor bij uw prospect. Het is belangrijk dat de combinatie van tekst, vormgeving en media een boodschap overbrengt die aansluit bij de cultuur van uw kantoor.
Een gebruiksvriendelijke website is ook belangrijk om uw huidige klanten een online platform te bieden waar ze terecht kunnen voor informatie, ondersteuning en wellicht toegang tot uw klantportaal. Met name overzicht en een duidelijke navigatie bepalen of uw website hier in slaagt.
Uw website moet dus wervend zijn voor nieuwe klanten en tegelijk voldoende middelen en functies bieden voor uw bestaande klanten. Een lastige combinatie die ook nog eens per kantoor verschilt.

Om bovenstaande kracht bij te zetten heeft DOCCO een showcase site ontwikkeld voor het fictieve kantoor Windkracht. Windkracht mag gezien worden als het accountantskantoor van de toekomst met een knipoog en richt zich sterk op starters, zzp’ers en kleinere ondernemingen die voor een vast bedrag per maand dienstverlening zoeken. De boodschap die de website moet overbrengen sluit hier sterk op aan. Windkracht is uiteraard bedoeld als voorbeeld en moet hier en daar met een korreltje zout genomen worden. U moet Windkracht dus niet zien als eindresultaat van uw nieuwe website, maar als een etalage waarin de mogelijkheden van modern webdesign uitgestald worden. U vindt Windkracht op https://www.docco.nl//windkracht

DOCCO heeft alle ervaring in huis om de juiste website voor uw kantoor te realiseren. Tijdens een intakegesprek brengen we uw wensen in kaart en zorgen we dat het eindresultaat aansluit bij uw verwachting. Voordelen van onze aanpak:

  • Minimalisatie van maatwerk: we zoeken naar bestfit rond bestaande tools voor uw website.
  • Gebaseerd op open standaarden en generieke oplossingen. U kunt altijd uitwijken naar een andere partij voor ontwikkeling en onderhoud.
  • DOCCO kijkt naar de processen die gestart worden vanaf de website en geeft handige tips voor aansluiting op CRM en Sociale Media.
  • Standaard inbegrepen: zoekmachine optimalisatie, integratie van analytics en aanmelding van uw site bij Google.
  • DOCCO heeft voor verschillende templates en tools licenties beschikbaar. Deze kunt u kosteloos gebruiken.
  • Binnen een paar weken live!

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op met een van de DOCCO adviseurs!

Share This