0318-830376 info@docco.nl

Nieuwe ICT software & tooling beurs voor accountants:

DOCCO IT & Verandermanagement - http://www.docco.nlDe rol van software en ICT wordt steeds belangrijker binnen het accountantskantoor. Ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op en het aantal softwareoplossingen is bijna niet meer bij te houden. “Om accountants te laten zien dat er voldoende tools op de markt zijn om als kantoor een vernieuwingsslag mee te maken en hierdoor meer efficiency te behalen, organiseert DOCCO op 19 juni aanstaande de Accountancy Expo”.

Het concept van de Accountancy Expo is uniek en vernieuwend te noemen. Zo ligt de focus op de oplossingen van softwareleveranciers en is het programma mede tot stand gekomen door inbreng van de softwareleveranciers. Er is een beurs waarop de softwareleveranciers nieuwe softwarereleases of nieuwe innovatieve oplossingen kunnen pitchen. Uiteraard zijn er ook een aantal verrassende presentaties met sprekers van o.a. Fox-IT en SRA met actuele thema’s zoals ICT & Recht, Cloud , Big data, software koppelingen en elektronisch factureren via UBL. Mark Appel zal als Google ‘glassexplorer’ de aftrap verzorgen en cabaretier en ICT-columnist Jacob Spoelstra zal de middag afsluiten!

De Expo vindt plaats op 19 juni aanstaande in DeFabrique in Utrecht welke bekend staat om zijn hippe uitstraling. Eén die als geen ander past bij het innovatieve karakter van het evenement waarop accountants met belangstelling voor ICT niet mogen ontbreken. Dit zelfde geldt uiteraard ook voor softwareleveranciers, voor hen is dit het evenement van het jaar om hun nieuwste oplossingen te tonen.

Inschrijven als bezoeker van de Accountancy Expo kan via de website www.accountancyexpo.nl, waar u ook voor meer informatie terecht kunt.

Share This