0318-830376 info@docco.nl

Op 1 juni heten wij Willem Geul welkom als  Junior Data Analist. Willem heeft praktijkervaring opgedaan als Business Analist bij Teijin Aramid, een voormalige dochteronderneming van AkzoNobel. Tevens rondt hij dit jaar zijn Master’s af in Financial Economics. Hij heeft waardevolle ervaring in het beoordelen van waardeproposities. Met zijn achtergrond is hij in staat om mee te gaan in jouw perspectief als ondernemer. Willem zal een sparringpartner zijn die nieuw leven blaast in gepersonaliseerde dashboards, rapportages en bedrijfsadviezen.

Bij DOCCO zal Willem zich in eerste instantie richten op SBR. Samen met onze collega Mark gaan we SBR verder uitrollen binnen verschillende ketens. Zo zal hij bijdragen aan de verdere adoptie van de SBR Jaarrekening voor banken.

Willem is 27 jaar en woont samen met zijn vriendin in Rotterdam. In zijn vrije tijd hangt hij nu en dan aan de gewichten in de sportschool en verrijkt hij zijn kennis op diverse interessegebieden door het web af te speuren. Hij is fan van investeerders die zowel een (complete) wereldse kijk hebben als resultaten boeken, mensen zoals Warren Buffett, Steve Jobs en Nassim Nicholas Taleb zijn zijn favorieten.

Share This