0318-830376 info@docco.nl

We stellen haar graag aan je voor!

Ons advies-en consultancybureau DOCCO heeft afgelopen jaar een onstuimige groei in het aantal klanten doorgemaakt. Steeds meer administrateurs en accountants weten DOCCO te vinden als persoonlijk en vertrouwde IT-adviseur. Om de tijd en aandacht te kunnen blijven waarborgen gaan we daarom de komende tijd uitbreiden. De eerste nieuwe collega is Tina Meeuwisz. We zijn blij dat ze sinds kort bij ons actief is als adviseur!

Tina heeft ruime ervaring opgedaan als assistent-accountant, relatiebeheerder en IT-consultant bij onder andere CROP, Ernst&Young, Auren en Werring & Schuler. Superfijn dat we een adviseur hebben die zelf met de voeten in de klei staat en kantoren van binnenuit kent. Het is een must-have voor al onze adviseurs bij DOCCO. Tina heeft waardevolle bagage door haar inhoudelijke kennis in het primaire proces (administratie en samenstel), haar IT vaardigheden als consultant en haar opleiding in verandermanagement.  Ze heeft een kwaliteitsgerichte aanpak en is vaktechnisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ze adviseert en begeleidt momenteel vanuit DOCCO kantoren bij de AVG, selectietrajecten, procesoptimalisatie, de inzet van klantportalen en het opzetten van ‘de administratieve verwerkingsstraat’. Tot slot helpt ze door inhoudelijke consultancy en ondersteuning in o.a. Exact Online, MLE, Visionplanner en Unit4 FDS en Audition.

“Heb jij behoefte aan inhoudelijke en operationele hulp (een consultant met praktijkervaring) in bijvoorbeeld Exact Online, MLE, Visionplanner, Unit4 of andere applicaties? Neem contact op met Tina!”

Naast haar inzet bij DOCCO is Tina actief als ondernemer waar ze op (interim) basis relaties in het bedrijfsleven bedient op financieel-administratief terrein.

Welkom Tina!

 

Vacatures

Ook meebouwen met DOCCO en onderdeel uitmaken van dit groeiende en toonaangevende adviesbureau in de accountancybranche? Check de actuele vacatures.

Share This