0318-830376 info@docco.nl

Kees is sinds januari in dienst bij DOCCO als Adviseur IT & Verandermanagement. De komende periode zal hij aan de slag gaan met advies- en begeleidingsprojecten bij kantoren.

Kees heeft praktijkervaring in het primaire proces (administratie en samenstel) van kantoren opgedaan bij ASU Advies en administratie en bij Van Braak Accountants. Hij brengt waardevolle ervaring met zich mee bij met het opzetten van een administratiestraten en kennis van diverse boekhoudpakketten zoals Exact Online, Tellow, Twinfield, Yuki en Accountview.

Naast zijn activiteiten bij DOCCO is hij momenteel bezig met een post HBO-opleiding tot professioneel trainer en zal deze kennis ook inzetten voor het ontwikkelen van trainingen vanuit DOCCO. Bijvoorbeeld voor (in-company) trainingen rondom kantoortransitie!

Heb jij behoefte aan inhoudelijke en operationele hulp met bijvoorbeeld Exact Online, Twinfield, Accountview, Yuki of andere applicaties? Neem contact op met Kees!

Zijn personalia? Kees is 34 jaar, woont samen en besteedt zijn vrije tijd graag aan sport: voetballen (zaal- en veldvoetbal), bokszak-training, kickboksen en squashen.

Welkom in het team Kees!

Share This