0318-830376 info@docco.nl

 

U herkent vast wel een deel van de volgende situatie:

printless_sliderEen assistent van de tweede verdieping, je weet wel diegene naast de koffieautomaat, heeft net een jaarrekening geprint waarvan alle werkzaamheden zijn voltooid. Het rapport mag naar de klant! Blij loopt hij naar beneden naar het secretariaat om daar met een post-it te vermelden dat de jaarrekening wordt ondertekend door Vennoot X, die later die dag kan tekenen.

Het secretariaat kopieert de printjes netjes op het juiste briefpapier en steekt de pagina van de ondertekening uit het stapeltje. Wat een geluk want die dag komt vennoot X nog onverwacht snel langs en niet pas ná 17.00 uur. Gelukkig wordt het document ook nog ondertekend, zonder te kijken waarvoor, overigens.

Het complete document wordt netjes ingescand en vastgelegd in het dossier alsmede ook verzonden naar de cliënt. De papieren versie wordt netjes ingebonden en opgeborgen voor ……. Ja wat eigenlijk?

Wat een handelingen zijn er toch voor nodig om een jaarrekening met ondertekening bij een klant te krijgen! Denkt u eens in hoeveel tijd dit voor uw organisatie kost.

DOCCO heeft een oplossing! Vanaf nu is het mogelijk om ineens een jaarrekening digitaal naar PDF te ‘printen’ in de juiste briefsjablonen en het document te voorzien van een handtekening. Overigens is de handtekening te koppelen met het persoonsgebonden beroepscertificaat!

Wilt u ook minder handelingen in uw productieproces en kostenreductie van het best wel dure sjabloonpapier? Hier vindt u meer informatie. Vragen? Bel gerust met ons!

Share This