0318-830376 info@docco.nl

DOCCO IT & VerandermanagementNog geen twee maanden geleden opende DOCCO een nieuw kantoor in Veenendaal en direct is duidelijk dat de beoogde doelstelling bereikt is. Met de opening van een flexibele werk- en ontmoetingsruimte, direct langs de A12 ontstaat wat DOCCO voor ogen had: een locatie waar ontmoetingen, trainingen en sparringssessies plaatsvinden rond innovatie en automatisering in de branche. “Of het nu om geplande afspraken of spontane bezoeken gaat, iedere dag ontvangen we betrokkenen uit de branche, van leveranciers en brancheverenigingen tot vennoten en IT-managers uit de accountancypraktijk”, aldus Reindert Doorn van DOCCO.

Meer dan het nieuwe werken

Het informele karakter wordt onderstreept door de indeling van het kantoor. Geen vaste bureaus of flexwerkplekken, maar juist grote werktafels domineren de inrichting. “Afhankelijk van de projecten waar aan gewerkt wordt schuiven we bij elkaar aan tafel en klappen de laptops open. Ook onze ZZP-ers haken op die manier aan voor ondersteuning in projecten. Uitstekende koffie, thee en WiFi zijn de basisbenodigdheden”. Het kantoor is daarbij voorzien van de nodige technische ‘snufjes’ waar de collega’s van DOCCO enthousiast gebruik van maken: de verlichting wordt via mobile apps aangestuurd evenals de projectie van presentaties in de aanwezige glaswand.

Feestelijke opening door wethouder

Op vrijdag 10 juli jl. is de nieuwe locatie na het bedrijfsbezoek officieel geopend door wethouder Verloop uit Veenendaal, waarna in de middag een openingsborrel op het programma stond. Vele relaties van DOCCO hebben onder het genot van een hapje en drankje zowel elkaar ontmoet, alsmede een kijkje genomen in de ‘keuken’ van DOCCO.

DOCCO IT & Verandermanagement helpt accountants- en administratiekantoren om ICT optimaal in te zetten. Kom je ook graag eens kijken en ben je benieuwd wie DOCCO is? Van harte welkom, stuur even een berichtje!

DOCCO IT & Verandermanagement

 

 

 

Share This