0318-830376 info@docco.nl

Als IT manager, coördinator werken binnen een accountantskantoor is een unieke positie. Je hebt kennis van de branche én vergaande kennis van automatisering. In het land der blinden is éénoog koning. Het goed uitlijnen van de bedrijfsbehoefte op IT-ontwikkelingen valt echter niet altijd mee. Ontwikkelingen gaan snel en zijn niet in je eentje te overzien. Menig IT manager schippert daarbij constant tussen de wens om strategisch van waarde te zijn, maar de merkbare kantoorbehoefte om ook operationeel brandjes te blussen. De ITflexdag gaat je helpen!

 

De meeste teamleden van DOCCO kennen de positie: ze hebben zelf ook in deze rol gezeten. Bij een groter accountantskantoor heb je vaak wel IT-collega’s, maar bij een middelgrootkantoor (25-75 medewerkers) sta je er met regelmaat alleen voor. We merken in de praktijk dat de adviseurs van DOCCO soms een doorgeefluik zijn van informatie. Er is namelijk een grote behoefte aan uitwisseling, aan kennisdeling! Om te kunnen ontdekken dat je het wiel niet altijd hoeft uit te vinden en dat andere kantoren met dezelfde vraagstukken worstelen. Op kleine of themabasis organiseert DOCCO al bijeenkomsten, maar zal dat na de zomervakantie op een structurele wijze gaan faciliteren.

IT manager/vennoot: Welkom op de ITflexdagen

Elke eerste woensdag van de maand ben je welkom om te komen werken op het kantoor van DOCCO. Je waant je hier niet alleen: samen met andere IT managers en enkele adviseurs van DOCCO brengen we de dag door. Je doet gewoon je eigen werk, maar kunt maximaal gebruik maken van uitwisseling met branche/vakgenoten. Er zijn tot 12 seats te boeken per flexdag. Ook als je vennoot bent met IT in de portefeuille ben je natuurlijk welkom. Tussen de middag (12.00-13.00) is er een lunch&learn. Onder het genot van een lunchbuffet behandelen we dan kort een thema.

Handige locatie

Als ambassadeur van digitalisering hoef je natuurlijk geen orders mee te slepen, dat is fijn. Het nieuwe werken is jou al bekend! Op onze kantoorsuite aan de A12 (Veenendaal), heb je behalve prima uitzicht en handige projecttafels om aan te werken;

  • Prima WiFi o.b.v. glasvezelinternet 25/25 Mbps (1:1)
  • Heerlijke biologische Italiaanse koffie en Sri-Lankaanse thee
  • Lekker lunchbuffet en volledig gebruik van de keuken
  • Moderne presentatiemogelijkheden via LCD of projectie in glas met AppleTV, Google’s Chromecast of Microsoft’s Wireless DisplayAdapter.

Het containerdeck op de Accountancy Expo

Kom je ook op de Accountancy Expo? Zorg dat je onze zeecontainer daar niet mist! Op het dak van de zeecontainer kun je vast een voorproefje nemen en elkaar ontmoeten. Je kunt meedenken over thema’s voor de lunch&learn, de data alvast bekijken en de seats reserveren.We hebben dit idee natuurlijk al even getoetst en de belangstelling is groot. Deelname is kosteloos. Zorg dat je er (op tijd) bij bent!

 

 

 

 

 

Share This