0318-830376 info@docco.nl

MLE consultancy

Maak je als accountants- of administratiekantoor gebruik van MLE software, maar ontbreekt de tijd of kunde om meer uit de software te halen en een uniforme werkwijze te implementeren binnen het kantoor? Wij kennen als geen ander de accountancyprocessen en beschikken daarbij over ruime ervaring bij het adviseren van het gebruik van MLE.

Indien best-practices goed worden vormgegeven en ingericht dan is er meer toegevoegde waarde voor de kwaliteit en efficiency van de samensteldossiers.

Waarom kiezen voor DOCCO?

We werken vanuit ervaring bij andere kantoren en praktijkervaring. We staan met onze voeten “in de klei” en begeleiden je in het proces om de software optimaal in te zetten, omdat wij als geen ander weten wat wel en niet goed werkt.

We kijken ook verder dan MLE alleen. Misschien is er wel behoefte aan het optimaliseren van andere werkprocessen binnen het kantoor waardoor de gehele kantooromgeving efficiënter en toekomstbestendiger wordt.

MLE samen onder de loop nemen?

Laten we eens van gedachten wisselen en kijken waar kansen liggen. Ondersteuning kan zowel kortlopend, op projectbasis of als interim projectleider.

Neem contact op met Tina, zij komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken!

Tina

Tina

MLE Expert bij DOCCO

Neem gerust contact op als je meer wilt weten of gewoon een vraag hebt!

tina@docco.nl

Share This