0318-830376 info@docco.nl

Op 1 mei is Mitchel Klaassen (30) in dienst getreden bij DOCCO in de rol van adviseur IT & verandermanagement. Hij zal aan de slag gaan met advies- en innovatieprojecten bij administratie- en accountantskantoren. De komst van Mitchel Klaassen past bij de toenemende vraag voor ondersteuning bij digitale transformatie die DOCCO ervaart bij accountantskantoren. Het team breidt hiermee uit naar zeven medewerkers. 

Mitchel Klaassen heeft de afgelopen zes jaar praktijkervaring opgedaan binnen het top-30 kantoor Koenen en Co als Assistent Accountant, IT-adviseur en AFAS-consultant. Hij schaart zich in het rijtje van illustere DOCCO adviseurs die eveneens hun accountants-opleiding bijna af hebben gerond, maar hun passie naar IT uit zagen gaan. Mitchel brengt waardevolle ervaring mee rond het inrichten en optimaliseren van ‘de administratiestraat’ en heeft de nodige softwarekennis. Zo doorliep hij eerder met succes het traineeship ‘AFAS-succesbeheer’ en is hij bedreven in Exact Online. 

Binnen het team van DOCCO zal Klaassen zich -naast zijn rol als allround IT-adviseur, Exact en AFAS-consultant- richten op de inzet van Robotic Process Automation met behulp van bijvoorbeeld Microsoft Power Automate. DOCCO startte onlangs met het succesvolle initiatief Powerplatform voor Accountants om kantoren te helpen het maximale te halen uit bestaande tools en kennis te laten maken met RPA en kansen rond data. Mitchel zal als gepassioneerd innovator meehelpen om kantoren hierin bekwaam te maken. 

Kennismaken en/of behoefte om te sparren? Neem direct contact op via mitchel@docco.nl!