0318-830376 info@docco.nl

Microsoft Power BI

powerbi doccoMicrosoft Power BI is een krachtige en laagdrempelige tool uit de 365-suite van Microsoft. Het is momenteel enorm populair in de branche. Dat heeft naast de toegankelijkheid ook te maken met de kosten. Die zijn (aanvankelijk) erg laag. Waarvoor kun je Power BI inzetten binnen je kantoor?

  • Voor interne managementinformatie
  • Voor data presentatie, signalering, progonse/planning en bespreking
  • Voor genereren van adviestriggers en analyses voor advies(verkoop)kansen
  • Voor data analyse ondersteunend aan uitvoering audit
  • Voor ondersteuning bij MKB+ klanten

Wij helpen administratie- en accountantskantoren om hier wegwijs in te raken en laten je toepassingsvoorbeelden zien. Als je je verder wilt ontwikkelingen (educatie), voorbeeldrapportages wilt afnemen of vraagstukken hebt zoals het opzetten van een datawarehouse kun je bij ons terecht.

Er zijn inmiddels ook allerlei handige koppelingen op de markt met databronnen als Exact, Twinfield, AFAS, Loket, NMBRS, Qics, Simplicate, MLE, Radar, enzovoorts. Soms die kun je hier zelf mee aan de slag (DIY), kun je dit als kit kopen en in sommige gevallen biedt je sofwareleverancier zelf in-app rapportagemogelijkheden met Power BI. We informeren je er graag over!

Team van partners

Voor onze Power BI dienstverlening werken we samen met diverse partners. Dit gaat om gespecialiseerde advies- en consultancybureaus die we aan je koppelen voor de uitvoering van complexe data-projecten en data-verbindingen, maar ook zelfstandige data professionals en trainers die we inzetten op eenvoudigere projecten en trainingen.

Wij helpen je graag verder. Bekijk alvast deze voorbeelden:

 

Power BI rapportagemodel voor Simplicate

Power BI rapportagemodel voor Yuki

Power BI rapportagekit voor AFAS

Power BI rapportagekit voor NMBRS

Power BI rapportagekit voor Informer

Power BI rapportagekit voor Mollie

How-to Power BI koppelen aan Minox

Bekijk Themapagina Microsoft 365

Training nodig?

Download de flyer

Liever snel starten met behulp van voorbeeldrapportages? Bekijk deze leaflet en/of neem contact op voor mogelijkheden met andere pakketten
Reindert

Reindert

Specialist Power BI bij DOCCO

Neem contact op met Reindert als je hier meer over wilt weten of gewoon een vraag hebt!

reindert@docco.nl