0318-830376 info@docco.nl

Maatwerk integraties

Ben je op zoek naar (niet-standaard) integraties tussen softwarepakketten zodat je een optimaal werkproces kunt creëren voor je administratiekantoor of accountantskantoor? Dan kunnen we met je meedenken en samen zoeken naar oplossingen.

Optimaal proces

Het koppelen van software-applicaties is steeds belangrijker voor je kantoor. Of je nu een best-of-breed applicatielandschap hebt of bijna all-in-one: je komt altijd wel voor (onbeantwoorde) vraagstukken te staan bij procesoptimalisatie.

Wij hebben een goed beeld van bestaande integratiemogelijkheden in de markt/branche. Zo weten we, of zoeken we voor je uit, of er bestaande koppelingen en integraties zijn die je kunt gebruiken. Soms leggen we de contacten om de juiste partijen bij elkaar te krijgen om je als kantoor verder te helpen. En mocht dit allemaal niet lukken: dan kunnen we ook maatwerk voor je ontwikkelen.

Expertise

We beschikken over de juiste kennis van je werkprocessen en de software, maar ook van technische mogelijkheden om een koppeling of software integratie te ontwerpen. Zo hebben we collega’s met een informatica opleiding, collega’s die bedreven zijn in softwareontwikkeling en collega’s met ervaring in het aansturen van software-ontwikkel-teams. Hierdoor kunnen we kantoren uitstekend vooruit helpen!

Of het ontwikkelen van maatwerk de beste keuze is in jouw case is overigens altijd goed om vooraf te bespreken. De inspanningen en het voordeel moeten wel in goede verhouding staan, maar dat nemen we graag met je door.

N.B.: Wist je dat onze andere tooling – die we inmiddels als standaard aanbieden – ook voortkomt uit een aantal specifieke wensen van kantoren?

Dirk

Dirk

Specialist tooling bij DOCCO

Neem contact op met Dirk als je hier meer over wilt weten of gewoon een vraag hebt!

dirk@docco.nl