0318-830376 info@docco.nl

Gekwalificeerd ondertekenen van XBRL en PDF zonder USB-token

Twee jaar geleden werd het idee geboren om een XBRL-ondertekenoplossing in bèta te ontwerpen. Een stroomversnelling volgde. De SBR deponeringsplicht (middelgroot) was een feit. De tooling die eens ontworpen is, is inmiddels een toonaangevende plug-in (PKIsigning) die niet meer weg te denken is als essentiële schakel in het SBR Assurance proces bij veel kantoren. Van klein tot big4 maken er gebruik van. De inzet op een 100% cloud-tool, zonder lokale ongemakken bleek een succes.

Een nieuw gevormd PKIsigning-team zet momenteel in op de verzelfstandiging en doorontwikkeling van de dienstverlening. Er staan legio ontwikkelingen op stapel. Volg het team via LinkedIn! De eerste ontwikkeling wordt al aangekondigd:

 

“Lift-off! Een enkeltje cloud met PKIsigning alstublieft! We gaan er voor zorgen dat jullie nóg beter en sneller kunnen ondertekenen in de cloud! Want zeg eens zelf: wie zit er nou nog te wachten op die stomme USB tokens… hashtagpkio hashtagsigning hashtagdigitaalondertekenen hashtagxbrl hashtagsbrassurance hashtagusbwegermee

Share This