0318-830376 info@docco.nl

Bij veel kantoren wordt er scherp gelet op het automatiseren van hand- of dubbel werk in processen. Voortdurend wordt er gezocht naar pragmatische oplossingen om efficiënter te werken. Als sparringspartner denken we hier graag in mee. Bij voorkeur zoeken we voor u naar bestaande oplossingen, maar desnoods maken we zelf de tooling! U wilt immers vooruit. Recent zijn we gestart met het ontwikkelen van tools die de connector van AFAS aanspreken. Een goed voorbeeld is de SSO koppeling voor Twinfield binnen Outsite. Of de SSO koppeling voor Visionplannercloud binnen Outsite.

XBRL KVK stukken

Deze maand zijn we gestart met een generieke koppeling die XBRL KVK stukken aanlevert aan Outsite. Vanuit dit pakket vindt verdere accordering en verzending plaats. Op deze wijze kunnen kantoren die gebruik maken van een willekeurig rapportagepakket in combinatie met Outsite heel efficiënt het werkproces inrichten.

Als er bij u belangstelling bestaat voor deze tooling en/of u op zoek bent naar andere koppelingen: neem even contact op! We denken graag met u mee.

Lees ook de pagina over Tools&koppelingen van DOCCO!

 

outsitekvk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This