0318-830376 info@docco.nl

ITflexdagen bij DOCCO

Werken als IT-manager of coördinator binnen een accountantskantoor is een unieke positie. Je hebt kennis van de branche én vergaande kennis van automatisering. De meeste teamleden van DOCCO kennen je rol: ze hebben zelf ook in de rol van IT-manager gezeten.

Bij een groter accountantskantoor heb je vaak wel IT-collega’s, maar bij een middelgrootkantoor sta je er met regelmaat alleen voor. We merken in de praktijk dat de adviseurs van DOCCO vaak een doorgeefluik zijn van informatie waar jij van kunt profiteren. Er is namelijk grote behoefte aan uitwisseling en kennisdeling!

Om te ontdekken dat je het wiel niet altijd zelf hoeft uit te vinden en dat andere kantoren met dezelfde vraagstukken worstelen organiseert DOCCO kleine bijeenkomsten met een wisselend thema. Samen met andere IT-managers en enkele adviseurs van DOCCO brengen we de dag door. Je doet gewoon je eigen werk, maar kunt maximaal gebruikmaken van uitwisseling met branche-/vakgenoten. Er zijn tot 12 seats te boeken per flexdag.

Wat gaan we doen?

Elke woensdag van de maand ben je welkom om te deel te nemen aan de IT-flexdag. De ene keer via Microsoft Teams en de andere keer op locatie bij een klant/leverancier. Bij de klant/leverancier besckikken we over uitstekende voorzieningen en tussen de middag is er een lunch. Tijdens de sessie behandelen we een bepaald thema. Heb je suggesties voor een bepaald thema? Stuur ons een appje of mailtje.

Meld je aan via yvonne@docco.nl , de deelname is gratis!

Planning flexdagen 2023:

8 maart – via Teams van 12:30 – 14:00 uur
5 april – op locatie, CROP, van 09:00 – 17:00 uur
14 juni – via Teams van 12:30 – 14:00 uur

 

Elke woensdag van de maand

Samen met branchegenoten en de adviseurs van DOCCO een dag flexwerken om maximaal te profiteren van elkaars kennis en kunde!

Wij zorgen voor:

  • Uitstekende WiFi o.b.v. glasvezelinternet
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Lekker lunchbuffet en volledig gebruik van de keuken
  • Moderne presentatiemogelijkheden op LED-scherm
  • Invulling van de themalunch