0318-830376 info@docco.nl

Start-up DUBL te gast op IT-Flexdag

Tijdens de lunchsessie op de IT-Flexdag van 6 maart ontvangen we DUBL, bestaande uit Geurt Jan van de Heetkamp en Jaap Hardeman, twee ondernemers die een tooling ontwikkelen die pakket-onafhankelijk, structureel of projectmatig ingezet kan worden bij het optimaliseren van de kwaliteit van financiële administraties.


 Je krijgt een uniek kijkje in de beta-versie en samen met de deelnemers sparren ze graag over de functionaliteit, de reeds bij drie kantoren lopende pilot en de uitdagingen waar ze tegenaan lopen

Meld je nu aan, nog 8 plaatsen beschikbaar!

Over de IT-flexdag
De IT-Flexdagen zijn in 2018 door DOCCO opgezet en bedoeld om samenwerking tussen IT-coördinatoren van accountantspraktijken te bevorderen. Elke eerste woensdag van de maand komen IT-managers samen op het kantoor van DOCCO om te flexwerken. Tijdens de lunch & learn wordt een kort thema besproken. De deelnemers werken de rest van de dag aan hun eigen projecten.

Deelname is gratis, inclusief alle faciliteiten en lunch.

Waarom wil je erbij zijn:

  • Leer andere IT-managers kennen en wissel kennis uit
  • Werk samen aan onze ‘projecttafels’
  • Even uit je comfortzone om tot nieuwe ideeën te komen
  • Heerlijk eten & drinken
  • Een kort thema/korte pitch om van te leren
  • Deelname is gratis!

Al eerder geweest?
Ben je al eens eerder op een IT-Flexdag geweest? Leuk als je er deze keer opnieuw bij bent. Dan leert iedereen elkaar (nog) beter kennen. We hebben mede op jullie aanbeveling een aantal nieuwe (betere) verstelbare stoelen gekocht. Dan kun je nog lekkerder zitten ?. Heb je meer tips voor verbetering van je flexplek of van de opzet? Laat het ons weten!

www.itflexdag.nl

Share This