0318-830376 info@docco.nl
Richard Scheper van Visma te gast op IT-Flexdag
Op 20 december jl. maakte Visma bekend EBPI over te nemen (lees meer), na eerdere overnames van PinkWeb, Raet, Proactive en Davilex Software. Het Noorse bedrijf is actief aan de slag om de aanwezigheid op de Nederlandse markt te versterken. Maar wat is nu de visie en ambitie van Visma? Wordt Visma de allergrootste en belangrijkste leverancier in accountancy? Wat betekent dit voor de markt en accountantskantoren anno 2019 en verder… Richard Scheper, Directeur Visma Software, zal tekst en uitleg geven op de eerste IT-Flexdag van DOCCO in 2019 op 6 februari a.s. Hij zal bij de lunch een korte introductie geven over de ontwikkelingen en je kunt hem al je prangende vragen stellen. Daar wil je bij zijn!

Meld je nu aan, nog maar 4 plaatsen beschikbaar!

Over de IT-flexdag De IT-Flexdagen zijn in 2018 door DOCCO opgezet en bedoeld om samenwerking tussen IT-coördinatoren van accountantspraktijken te bevorderen. Elke eerste woensdag van de maand komen IT-managers samen op het kantoor van DOCCO om te flexwerken. Tijdens de lunch & learn wordt een kort thema besproken. De deelnemers werken de rest van de dag aan hun eigen projecten.
Deelname is gratis, inclusief alle faciliteiten en lunch.
Waarom wil je erbij zijn:
  • Leer andere IT-managers kennen en wissel kennis uit
  • Werk samen aan onze ‘projecttafels’
  • Even uit je comfortzone om tot nieuwe ideeën te komen
  • Heerlijk eten & drinken
  • Een kort thema/korte pitch om van te leren
  • Deelname is gratis!
Al eerder geweest? Ben je al eens eerder op een IT-Flexdag geweest? Leuk als je er deze keer opnieuw bij bent. Dan leert iedereen elkaar (nog) beter kennen. We hebben mede op jullie aanbeveling een aantal nieuwe (betere) verstelbare stoelen gekocht. Dan kun je nog lekkerder zitten ?. Heb je meer tips voor verbetering van je flexplek of van de opzet? Laat het ons weten!

www.itflexdag.nl

Share This