0318-830376 info@docco.nl

DOCCO IT & Verandermanagement - http://www.docco.nlMaak je gebruik van AFAS Profit als backoffice en is het klantenportaal van Reeleezee de centrale plek om te communiceren met klant en uitvragende instantie, dan is het synchroon houden van de CRM-gegevens een herkenbare uitdaging. Hoe kun je ervoor zorgen dat het onderhoud hiervan ook echt centraal gebeurt?

DOCCO heeft op verzoek van een aantal kantoren een integratietool ontwikkeld om de stamgegevens vanuit AFAS Profit te synchroniseren naar Reeleezee Portal. Bestaande records worden geüpdate en nieuwe portalgebruikers worden automatisch aangemaakt, waarna deze in het portal geactiveerd kunnen worden. De synchronisatie kan ingepland worden, bijvoorbeeld ´s nachts, maar is ook handmatig te starten.

Een aantal voordelen op een rij:
– CRM beheer op één plek;
– Stamgegevens worden automatisch gesynchroniseerd;
– Nieuwe gebruikers staan met een klik klaar om geactiveerd te worden.

DOCCO helpt je graag op weg met deze integratietool. Onze experts bereiden samen het inrichtingsproces voor in beide pakketten. We sluiten bestaande interne inrichting aan op het klantenportaal.  Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jorrit Vermeulen via info@docco.nl of telefoonnummer 0318-830376.

reeleezee  

Share This