0318-830376 info@docco.nl

In oktober en november organiseert ING in samenwerking met DOCCO een aantal sessies met als thema ‘SBR en digitalisering’. Deze sessies vinden verspreid door het land een aantal keren plaats en zijn in de namiddag. Tijdens ‘de Accountant Groeit Door’ sessie wordt op interactieve wijze de belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen de accountancy en administratieve dienstverlening besproken. De DAGD sessie wordt begeleid door een presentator bijgestaan door een tafelheer of dame. Per sessie schuiven meerdere gasten aan om in gesprek te gaan over het thema ‘SBR en digitalisering’. De presentator betrekt het publiek bij de sessies via verrassende intermezzo’s. Meer informatie is hier te vinden.

ingdagd

 

 

 

 

 

 

Uitnodiging ING ontbijtsessie thema SBR 2020

Neemt u op 7 oktober deel aan de Accountancy Nieuwsdag? Haal meer uit uw bezoek en kom ook naar de ontbijtsessie, exclusief voor ING relaties. De sessie begint om 8:00 uur en duurt tot 9:15.

Tijdens een ontspannen ontbijt nemen we u graag mee in laatste ontwikkelingen én toekomst visie op het gebied van SBR. Aan de hand van de Roadmap SBR op weg naar 2020 die door de overheid in samenwerking met de verschillende marktpartijen is ontwikkeld gaan Frans Hietbrink (Belastingdienst), Dirk ter Harmsel (NBA), Martien Hermans (NOAB), Rob Wolthuis (MKB-NL) en Arnold Esser (ING) met u in gesprek over de uitdagingen en kansen voor uw kantoor.

U kunt zich aanmelden voor de ontbijtsessie via een antwoord door een mail te sturen naar ING.Events@ing.nl

 

 

Share This