0318-830376 info@docco.nl

Bijna 20 jaar geleden ben ik begonnen met het brouwen van speciaalbier. Deze hobby is een beetje uit de hand gelopen en ondertussen brouw ik als brouwer van het Epe Bier Collectief zo’n 20.000 liter per jaar. Om een mooi bier te brouwen heb je de juiste ingrediënten nodig om tot een smaakvol resultaat te komen. Ook het brouwproces is een nauwkeurig werk, dat een aantal weken in beslag neemt. Uiteindelijk heb je een speciaalbier waar je van kunt genieten. Niet altijd is het resultaat meteen naar mijn zin en stuur ik bij de volgende brouw bij.  

Op eenzelfde manier help ik kantoren om een ICT-omgeving op te zetten die voldoet aan het gewenste resultaat. Samen denken we na over de doelstelling en bijbehorende ingrediënten. Het proces wordt dan in gang gezet en neemt vaak best een tijd in beslag. Maar het resultaat is ICT die je ondersteunt in je werk en meehelpt aan het halen van je doelstellingen. En als het nog niet helemaal goed smaakt, stuur je bij!  

Ik vind het daarom ook erg leuk, dat ik gevraagd ben om samen met speciaalbierliefhebber Arjan Gelderblom (Full Finance) te spreken tijdens een evenement dat door Arcus IT bij 4 brouwerijen in het land georganiseerd wordt. Arcus IT wil laten zien wat er nodig is voor een veilige online werkplek. Waar Arjan en ik het over gaan hebben houden we nog even onder de kroonkurk! Natuurlijk is er de mogelijkheid om wat van het bier van de brouwerij en dat van mij te proeven! 

Kortom, welkom op dit leuke initiatief! Meld je hier aan: https://www.arcusit.nl/proef-de-vrijheid

Woensdag 15 mei Brouwerij Noordt Rotterdam 

Donderdag 16 mei Jopenkerk Haarlem  

Woensdag 22 mei Axces Castellum Zwolle 

Maandag 27 mei Stadsbrouwerij Eindhoven

Henk Overbosch – adviseur bij DOCCO

Share This