0318-830376 info@docco.nl

Veel mensen beginnen aan een nieuw jaar met goede voornemens. De meeste goede voornemens zijn gericht op zaken in privésfeer zoals afvallen, een gezondere levensstijl en meer tijd en aandacht voor het gezin. Meer dan 80% denkt hun goede voornemens echt vol te gaan houden, ondanks mislukte pogingen in het verleden. Maar zouden we onze goede voornemens niet breder moeten trekken?

Hoe staat het met de goede voornemens voor jouw kantoor?

Dit jaar eindelijk nieuwe technieken in gebruik gaan nemen om werkprocessen efficiënter te laten verlopen binnen het kantoor. Software implementeren om nieuwe, betere of veiligere dienstverlening te kunnen aanbieden. Tijd overhouden om echt in contact te kunnen zijn met klanten. Dit zijn maar een paar voorbeelden, die ik veel tegen kom op kantoren, maar de waan van de dag overheerst vaak…btw maand, jaarafsluiting, noem maar op (er is altijd wel iets).

Veel accountants- en administratiekantoren nemen zich voor om de IT-ontwikkeling bij te houden, maar er komt zoveel informatie op je af via allerlei kanalen, dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. De ontwikkelingen lijken steeds sneller te gaan en vaak ontbreekt de tijd, zin en kennis om alle informatie te verwerken, laat staan toe te passen binnen je eigen kantoor. Hoe zorg je er voor dat je in 2020 de IT-boot niet mist en bovenop alle IT-ontwikkelingen in Accountancyland blijft zitten?

Daar wil DOCCO jou graag bij helpen! Wij houden immers met ons team alle ontwikkelingen wel bij en zorgen, dat we van de hoed en de rand weten. We willen graag onze kennis delen en accountants- en administratiekantoren verder helpen. Om dit concreet vorm te kunnen geven lanceren wij een DOCCO Membership per 2020. Onze members zullen persoonlijke begeleiding ontvangen en op de hoogte worden gehouden op allerlei manieren, denk aan een ICT-jaarplan die we ook twee keer per jaar -indien gewenst- op jouw kantoor komen bespreken, zodat je scherp blijft. Daarnaast kan je met de strippenkaart altijd bij ons terecht voor vragen (klein of groot) en om te sparren met onze IT adviseurs en twee keer per jaar een sessie op ons kantoor bijwonen waarin je samen met andere kantoren bijgepraat wordt over IT ontwikkelingen in de Accountancymarkt. Het membership biedt verder gratis deelname aan een DOCCO training naar keuze en meer.

Wij zullen je aan de hand meenemen, zodat je jouw kostbare tijd kan gebruiken om te blijven focussen op jouw klanten. Terwijl je toch de nodige stappen kan maken om de goede (zakelijke) voornemens te realiseren en vol te houden!

 

Kijk voor meer info op: www.docco.nl/membership 

Tina Meeuwisz

Tina Meeuwisz

Adviseur

Share This