0318-830376 info@docco.nl

ESF Regelingduurzame_inzetbaarheid

Vanaf deze maand kunt u aan de slag met de ESF regeling ‘Duurzame inzetbaarheid‘. Dat is bij u als (MKB) adviseur waarschijnlijk al enige tijd bekend. De subsidieregeling is bedoeld om medewerkers productief, vitaal en met gedrevenheid aan het werk te houden. De laagdrempelige regeling maakt het mogelijk om externe expertise op dit terrein in te huren. De helft van de kosten wordt gesubsidieerd. Dat is interessant voor uw klanten, maar ook voor u!

Verandering in uw eigen kantoor

Het kan u niet ontgaan zijn dat banen op de tocht staan door de opmars van automatisering. Deze en andere veranderingen in het vak hebben een forse impact op uw personeel. DOCCO weet op een pakkende wijze medewerkers (van alle leeftijden) actief te betrekken bij dit soort veranderingen. We adviseren u daarover en helpen u daarbij. Samen zorgen we dat medewerkers vanuit een intrinsieke motivatie mee kunnen én willen bewegen. Dat veranderingen als kans gezien worden. Kans om duurzaam inzetbaar te zijn. Hoewel automatisering voor een ‘urgentie’ kan zorgen heeft de uitvoering van interventies rond veranderingen bovenal invloed op HR.

Samen met DOCCO

Mocht u worstelen met inzetbaarheid van uw medewerkers in relatie tot alle veranderingen in de branche dan komen we graag met u in gesprek. Samen met DOCCO kunt u,  bijvoorbeeld met behulp van de ESF regeling, bouwen aan duurzame inzetbaarheid binnen uw kantoor. Onze adviesdiensten komen hiervoor in aanmerking. Sterker nog: in de uitvoering is het cruciaal dat aannemelijk wordt gemaakt op welke wijze medewerkers worden betrokken in het project. En daar ligt nu juist onze kracht! Een gedegen scan van de organisatiecultuur en veranderingsgezindheid biedt inzicht in knelpunten en kansen. Daarna gaan we aan de slag met uitwerking op maat.

Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie!

 

 

Share This