0318-830376 info@docco.nl

DOCCO Downloads

Handige infographics en whitepapers die je verder helpen!

 

 

Bekijk actuele downloads

Minigids 20 tips bij uitbesteding ICT

Een handige uitgave die in 2018 speciaal is gemaakt voor de bijbehorende cursus “Mijn software naar de cloud: wat doe ik nog met mijn IT-infra?”. Nu los te downloaden. 

Infographic Digitaal ondertekenen

Grafische uiteenzetting (2017) van de kaders rondom elektronisch ondertekenen in de accountantspraktijk met uitleg over de vormen van ondertekening en begrippen als PKI-B en HSM.

Whitepaper SBR Assurance

Het meest gedownloade rapport (door meer dan 200 kantoren!) van onze website: de gids rondom SBR Assurance. Deze herziene versie van eind 2017, geeft inzicht in de impact van SBR Assurance.

KVK- AFAS OutSite integratie

Ontdek in deze leaflet de stappen die benodigd zijn om het accorderings- en aanleverproces van publicatiestukken in AFAS OutSite in te richten. Incl. integratie vanuit Unit4, MLE en Infine Software.

DOCCO glossy met klantverhalen

Een uniek magazine wat door middels van co-creatie met onze klanten is uitgebracht in 2015. Persoonlijke- en klantverhalen zijn zonder aanpassingen opgenomen in dit kennismakingsblad.

Infographic Kantoortransitie

Benieuwd naar ons kantoortransitie-programma? Download deze infographic als voorbeeld, met de stappen die DOCCO kan zetten in de begeleiding van verandering binnen jouw kantoor.

CaseWare Cloud

Met de best practices, die Henk Overbosch voor CaseWare uitwerkte met klanten, staat er een basisinrichting die een gefaseerde overstap
naar de cloud een fluitje van een cent maakt.

Sjabloon Projectplan

Een handig Word-model, die al jaren op onze site te downloaden is, voor het maken van je eigen IT projectplan. Dit sjabloon kun je gebruiken en naar harte lust aanpassen voor je eigen praktijk.

Opvragen download

Download formulier generiek
We sturen je 4-6 keer per jaar een e-mail met de laatste nieuwsberichten, trends en tips voor je kantoor. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden natuurlijk.
Share This