0318-830376 info@docco.nl

DOCCO Downloads

Handige infographics en whitepapers die je verder helpen!

 

 

Bekijk actuele downloads

Gids digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen uitgediept in een uitgebreid rapport, inclusief een begrippenlijst en een compleet overzicht van verschillende marktoplossingen met ondertekenfuncties.

Praktische Thuiswerkgids

Ontdek welke handige tools je kunnen helpen om je praktijk voort te zetten in deze tijd én bij welke belangrijke risico’s je zeker stil moet staan! Speciaal voor Accountants- en Administratiekantoren. 

Minigids 20 tips bij uitbesteding ICT

Een handige uitgave die in 2018 speciaal is gemaakt voor de bijbehorende cursus “Mijn software naar de cloud: wat doe ik nog met mijn IT-infra?”. Nu los te downloaden. 

Infographic Kantoortransitie

Benieuwd naar ons kantoortransitie-programma? Download deze infographic als voorbeeld, met de stappen die DOCCO kan zetten in de begeleiding van verandering binnen jouw kantoor.

DOCCO glossy met klantverhalen

Een uniek magazine wat door middels van co-creatie met onze klanten is uitgebracht in 2015. Persoonlijke- en klantverhalen zijn zonder aanpassingen opgenomen in dit kennismakingsblad.

Model ICT-Jaarplan 2020

Een vooringevuld model voor DOCCO members om binnen no-time een compleet en gestructureerd jaarplan op te stellen. Inclusief interne- en externe ontwikkelingen en projectstructuur.

Whitepaper SBR Assurance

Het meest gedownloade rapport (door meer dan 200 kantoren!) van onze website: de gids rondom SBR Assurance. Deze herziene versie van eind 2017, geeft inzicht in de impact van SBR Assurance.

Infographic Digitaal ondertekenen

Grafische uiteenzetting van de kaders rondom elektronisch ondertekenen in de accountantspraktijk met uitleg over de vormen van ondertekening en begrippen als PKI-B en HSM.

Sjabloon Projectplan

Een handig Word-model, die al jaren op onze site te downloaden is, voor het maken van je eigen IT projectplan. Dit sjabloon kun je gebruiken en naar harte lust aanpassen voor je eigen praktijk.

Opvragen download

Download formulier generiek
We sturen je 4-6 keer per jaar een e-mail met de laatste nieuwsberichten, downloads en tips voor je kantoor. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden natuurlijk.