Selecteer een pagina

bstartdocco_slider2

Vanaf één juni aanstaande trapt DOCCO af! Na een korte aanloop springen we in op de behoefte van diverse accountantskantoren: assistentie bij ICT innovaties.

De afgelopen jaren hebben we gezien dat met een juiste (veranderkundige) aanpak en uitgedachte interne campagnes succesvolle projecten van de grond kwamen. Een zeer strak en succesvolle ERP implementatie inclusief digitale workflows en actuele stuurinformatie mét enthousiaste medewerkers. Een campagne en verbetertraject rondom informatiebeveiliging, waarbij de focus naast techniek ook op proces en mens lag monde uit in een verbeterde informatiebeveiligings mindset. Een interventie en implementatieplan rond de inzet van een klantportaal zorgde voor nieuw elan en mooie prestaties: alle aangifteprocessen al ruimschoots klaar in SBR, zilveren predikaat van FRC inzake kredietrapportages,  een exponentiële stijging in aangiften via klantportaal, waarbij 85% van de klanten zelf digitaal accordeert via bijvoorbeeld de iphone-app.

De geboekte resultaten bleven buiten ons huidige werkterrein niet onopgemerkt. Nu pakken we door en zijn we nog enthousiaster om ook u te helpen met onze opgedane ervaringen! We hebben volop (nieuwe) ideeën voor de komende jaren. Wilt u niets hiervan missen? Volg ons via @DoccoIT!

DOCCO is blij te kunnen starten en dankt alle betrokkenen voor de totstandkoming!